Erotické mýty pod drobnohledem

Nikdy v minulosti se o sexu nemluvilo tolik jako dnes – a nikdy jsme o něm tolik nevěděli. Tedy každopádně si to myslíme. A přesto existuje nespočet „legend o vášni“.

Pojďme si povídat o sexu. Že vás nemůžeme ničím překvapit? To si nemyslíme! Vzali jsme si na paškál některé erotické mýty – a vyvrátili je.

Ze sexu na jednu noc nikdy nevznikne vztah

Ale kdepak! Britští vědci se zeptali více než tisíce párů v dlouhodobém vztahu a zjistili, že téměř 20 procent z nich se seznámilo právě při sexu na jednu noc. Jen ho prodloužili na neohraničenou dobu.

Muži milují podvazky

To je pravda. Většině mužů se líbí boty na jehlách, tanga a sexy prádélko. Ale musí se k dané ženě hodit, jinak to působí jako maškarní kostým – a to je pravý opak sexy vzhledu.

Hodně sexu škodí zdraví

Právě naopak! Sex je dobrý pro metabolismus, pro duševní rovnováhu, a chrání dokonce před vyhořením!

Sex ve třech je čistě mužská fantazie

Chyba. Podle studie, kterou firma Durex provedla se 6000 ženami, sní více než 30 procent o trojce. Ovšem jen pouhých 10 procent bylo připraveno svoji fantazii také uskutečnit.

Muži sex a lásku oddělují

To je pravda. Většina mužů opravdu nemá žádný problém mít sex se ženou, kterou nemilují. Naopak většina žen si nedokáže představit spát s chlápkem, ke kterému nic necítí.

Sexem se hubne

To souhlasí. Ale pouze tehdy, pokud máte opravdu divoký sex. Vědci zjistili, že průměrný sex trvá asi pět minut. Při tom se spálí něco mezi 25 a 125 kaloriemi – a to ani nestojí za řeč. Pokud chcete zhubnout sexováním, musíte opravdu „přitlačit“.

Předehra muže nebaví

Jasně, oni ji totiž až zas tolik nepotřebují. Pro ně je předehra důležitá jen na „rozjezd“. Ale podle ankety nejde o to, že by je nebavila. Pro téměř 60 procent je to dokonce zábava – především tehdy, pokud jsou u toho obě strany kreativní.

Obřezaní muži vydrží déle

Žádná předkožka, méně tření, delší výdrž. Zní to logicky, pravda to ale není! Jak dlouho muž v posteli vydrží, je výsledkem mnoha různých faktorů (například vzrušení, sexuálních zkušeností, alkoholu). A přesto existují obřezaní muži, kteří trpí předčasnou ejakulací.

Muže vzrušuje anální sex

To je pravda jen částečně. Anální sex totiž není oblíbeným  bez výjimky pro všechny muže. Ale vyzkoušeli ho už téměř všichni.

Holohlaví muži mají větší potenci

Čím více testosteronu v krvi, tím méně vlasů a tím více potence. Mýtus starý jako lidstvo samo – a přesto není pravda. Ztráta vlasů nemá žádný vliv na sexuální výkon. Ale téměř 40 procent žen si o mužích s pleší myslí, že jsou sexy.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat