Komentáře k článku

M 23.09.2011

Taky by mne zajímalo, proč se vždy u nevěry mluví jako o nevěrníkovi o muži!! Já mám teda doma opačný problém! A rozhodně nejsem sám !!!

jardo 06.08.2011

neviem perčo tu obvinuju neverou stále len mužou,ako by ženy ani neexistovali a pritom viac ako polovicu prípadov pripadá práve na nich.

Monika 03.08.2011

Presne, mám 17 a môj malý braček len 4. Síce sa rodičia nehádajú stále, ale keď hej tak to stojí za to. Vždy sa snažím dajako zabaviť brata, aby to nepočul. Lezie mi na nervy, keď sa hádajú pred nami, to je taký problém, aby sa hádali, keď nie sme doma alebo aby si to vyriešili potichu? Vôbec pri tom nemyslia, že nám tým ubližujú, čo je podľa mňa dosť veľký problém.

Petr 06.07.2011

Moje rodiče se taky občas hádali,ale teď sem spokojený člověk....bydlíím u babičky a jsem šťastnej...x)):-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat