Milenec by měl mít vždy nabito

On je aktivní střelec a vy jeho pasivní terč. Jenže co když milenec nemá nabito tak, jak by si přál? Dělá si starosti s tím, že má málo spermatu? Jestli se vzdá svých neřestí, může opět stříkat jako vodní pistole!

Někdy na tom prostě záleží. Chlap se chce cítit jako chlap. Potřebuje vědět, že jeho porce semene je téměř stejně velká jako ta od koně. Dělá mu to dobře. Touží vidět, že si ejakulát rozmazáváte všude možně, nebo ho rovnou máte v puse.

Inspirovaný pornem takové chování považuje za splnění svého cíle a označkování teritoria, které se pojí s pocitem hrdosti. Z toho vyplývá, že s obavami, komplikacemi a úzkostí nebývá spojován jen penis jako takový. Každý chlapík se někdy může dostat do stavu, kdy lituje, že neprodukuje tolik ejakulátu, lidově řečeno spermatu. Jsou na to nějaké léky?

Den, kdy začíná být hůř

Při ejakulaci muži vyprodukují množství ejakulátu o objemu jedné čajové lžičky. Odhadem vzato. Objem nemá nic společného s tím, jak moc je dotyčný plodný. Urologové potvrzují, že během puberty je pánského mlíčí víc, postupem času naopak méně, s čímž si kdejaký Zdeněk a Adam dělá starosti – hlavně po padesátce.  Prostata roste, s močením je to obtížnější, ztrácejí se cévní buňky, takže prostata již není tak výkonná, neprodukujte tolik semenné tekutiny (1).

Jak poznáte, že partner podvádí?

Jestli je to pro vás či partnera důležité, o čemž není pochyb, musí majitel penisu hlavně zvýšit svůj pitný režim, a to zhruba na tři litry vody denně, pravidelně cvičit a mezi jednotlivými milostnými čísly dodržovat odstup dvou dnů, aby se tvorba semene obnovila. Znáte malý prozrazující trik? Bílá barva ejakulátu poukazuje na obvyklou sexuální frekvenci, nicméně když je dávka průsvitná, praktikuje muž intimní aktivitu častěji. Kupříkladu víc masturbuje. Inu, budiž mu to přáno, ale zpět k množství (2).

Cesta ze zoufalství

Lékárny nabízejí řadu doplňků stravy bez lékařského předpisu, které slibují lepší kvalitu spermií a nárůst objemu ejakulátu. Většinou obsahují lecitin, zinek, vitamin D3, vitánii snodárnou, macu horskou, pískavici řecké seno, aminokyseliny a kyselinu D-asparagovou. Názory na užívání těchto pomocných berliček se různí, globálně vzato ale neexistují žádná průlomová a vědecky podložená fakta, jež by jejich účinek ověřovala. Krok správným směrem zajišťují změny v životním stylu.

Ejakulát se rodí v kuchyni i v tělocvičně

Ovoce, zelenina, absence kouření a alkoholu, fyzická aktivita a snižování stresu podporují kvalitu erekce i průtok krve do těch správných míst. K většímu množství ejakulátu vedou i Kegelovy cviky, jež zároveň prodlužují sexuální výkonnost a zbavují předčasné ejakulace. Na internetu jsou ke stažení podrobná a návodná videa, jak je pánové mají cvičit (na zádech i na břiše). Chce to však pravidelnost a vytrvalost. Bez práce v tomto směru nejsou koláče ani ženské obličeje dostatečně a nadšeně potřísněné mužským produktem (3). 

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4896089/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9997041/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9138817/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat