Milostný život podle fází měsíce

Mazlení, experimenty i touha po nechráněném sexu. Výzkumy naznačují, že lunární fáze má vliv na hormonální změny a menstruační cyklus u žen, a to včetně chuti na sex. Co se děje v jednotlivých obdobích a kdy si o milování říkáte nejčastěji?

Podle luny si lidé plánují návštěvy lékaře, práce na zahradě, stříhání vlasů i další aktivity. Měsíc lidstvo nepřestává fascinovat. Je tak mystický! Podle všeho ovlivňuje lidské chování. Kupříkladu třeba při úplňku bývá nejvíc sebevražd. Jistě, může to vypadat trochu bláznivě, ale magie tohoto nebeského těla se podepisuje i na tom, co prožíváte v posteli. Stačí se podívat na oblohu, pochopíte, co se to s vámi děje…

Měsíc v novu

Během této doby lunárního cyklu podle vědců menstruuje více žen než kdykoli jindy. Když je obloha během Měsíce v novu absolutně nejtmavší, klesají hladiny melatoninu, a to může souviset s počátkem menstruace. Energie Měsíce je emoční a mateřská, klesá hladina energie. I když jsou ženy protivnější a náladovější, dost často se stává, že podlehnou okamžiku a přistoupí na sex i během svých dnů, což si nakonec užijí. Zvýšený průtok krve stimuluje reprodukční orgány a zvyšuje jejich citlivost na stimulaci. Traduje se, že během Měsíce v novu ženy častěji experimentují a s partnerem dosahují společného orgasmu.

Dorůstající Měsíc

Při dorůstajícím Měsíci se mnoho žen pomalu připravuje na ovulaci. Tato fáze Měsíce odpovídá folikulární fázi menstruačního cyklu, která začíná společně s menstruací a končí právě až při ovulaci. Hladiny estrogenu a testosteronu se zvyšují, touha po sexu pozvolna roste – s tím, jak se blíží úplněk. Aby ne. Mnoho milenek, jež bývají aktivnější a dravější (říkají si o „to“ samy, upřednostňuje penetrační sex a vyžaduje sperma v pochvě (oplodnění).

Úplněk

Během úplňku se maximální množství světla odráží směrem k Zemi, uvolňují se feromony a ženy pro své okolí bývají svůdnější. Je to čas ženství, smyslnosti a tajemné ženské magie. Sex při úplňku je spíš zvířecí a dravý, často nespoutaný. Lidé se cítí napjatě a špatně spí. Pokud k nim patříte, využijte přebytek energie k „páření“. Některé ženy hovoří o emoční i fyzické extázi, výživě mysli a těla. Je to vhodný čas pro rozšiřování sexuálních metod a prohlubování spojení mezi partnery.

Ubývající Měsíc

Ubývající Měsíc souvisí s předmenstruační fází, tedy emocionálně náročnou dobou, pro kterou je charakteristický pokles estrogenu a nárůst progesteronu. (Odpovídá luteální fázi, která začíná dnem ovulace a končí prvním dnem menstruace). Touha po odpočinku je vyšší, což se dá vysvětlit tak, že Země zažívá úbytek energie a návrat do temnoty. Můžete se jen tak mazlit, nebo sex odmítnout. Záleží, jestli je váš menstruační cyklus s tím lunárním synchronní.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat