Jarní období v nás probouzí neutuchající bouřlivý chtíč

Kdy jindy, když ne teď? Popadněte nůžky a prostřihněte se k bouřlivým sexuálním zážitkům a silnému vyvrcholení. Jaro je pro smyslnost a chtíč jako stvořené!

Zima se definitivně loučí a prosluněné, delší dny jsou konečně tu. I když každá sezóna má své nesporné sexy výhody (v prosinci se lidé rádi tulí), jaro je pro flirt a sex smyslným obdobím, stejně jako nastupující léto. Proč? Teplota stoupá, květiny se probouzejí k životu a začínají kvést, lidé odhazují svrchní oblečení a nastavují pokožku slunečnímu svitu. Život je hned hezčí, za což v první řadě může právě lepší počastí. Haleluja!

Zábava začíná

Od jarní rovnodennosti se dny prodlužují, sluneční záření zvyšuje produkci serotoninu, což je neurotransmiter podporující dobrou náladu. S tím zažívá znovuzrození i libido. Stejně jako většina zvířat má námluvy a páření spojené s jarem, i člověku se zapalují lýtka. Je to přirozené biologické nutkání, které se dá nazvat sexy jarní horečkou. Sbohem, splíny a polehávání, vítej, touho! Využijte toho k obnově svého milostného života!

Zpátky do puberty

Vraťte se zpátky na začátek a věnujte pozornost líbání. Vsunujte jazyk mezi rty vašeho partnera a pohrávejte si s nimi. Objevujte nové erotogenní zóny a pečujte o ty „staré“. Přejíždějte po nich peříčky, korálemi či kostkou ledu. Taky zapomeňte na ložnici, té v chladné části roku bylo dost.

Zaberte víc prostoru

Míst, na kterých se můžete milovat, je v každém domě nebo bytě mnoho. Vyzkoušejte jídelní stůl, kuchyň, schody, předsíň, taburetky, konferenční stolky i vanu. Všemu dodejte punc čerstvosti tím, že otevřete okno do ulice. Vědomí, že vás někdo může zaslechnout, vás pocitově přivede na střední školu, kdy bylo nutné schovávat se před rodiči.

Opusťte čtyři stěny

Hlavně, a to především, mějte první letošní sex venku. Zahájení grilovací sezóny je nuda, otevřete tu milostnou. Sex pod modrou oblohou bourá pevně vyjeté koleje stereotypu a zaručeně probudí i ty největší milostné spáče. Jelikož venkovní teploty ještě nejsou na takové úrovni, aby stačilo stáhnout si tílko a vyhrnout sukni, připravte se na malou improvizaci. Přece jen, nikdo nechce řešit prochladnutí…

K čemu vám budou nůžky?

Oblečte se tak, aby se jen kalhotky daly pohodlně odsunout. Víc netřeba. Máte-li doma staré džínsy, nastřihněte je v rozkroku, to hodně věcí usnadní. Tahle příprava podpoří spontánnost, které je v dlouhodobých vztazích čím dál méně. A to není úplně dobře. Muž vždy vítá, když se vedle něj ze zimního spánku probudí divoška, jež se nebojí říct si o to, co má ráda. Bez ohledu na věk. Sexuální bohyni přece počet svíček na narozeninovém dortu nezajímá.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat