Suchá poušť v klíně brání skvělému sexu

Pokud jde o sex, tak člověk míní, ale život mění. Tělo a mysl nejsou ve vzájemné symbióze, což se podepisuje na vlhkosti klína. Připomíná ten váš spíš suchou poušť než vlhkou džungli? Pak vám schází hned několik věcí!

Kdo maže, ten jede. To ví každé malé dítě. Převedeno na milostný život, ženská pochva je samočisticí a samolubrikační orgán. Žlázy na stěnách děložního čípku každý den produkují čistý hlen, který odvádí bakterie a odumřelé buňky pryč z těla. Tento hlen je bílý nebo čirý, a pokud neužíváte hormonální antikoncepci, tak víte, že je jasnější a lepkavější kolem ovulace. Díky za to!

Příčiny suchosti

Každá kapka, která klín zvlhčuje a připravuje na bezbolestný sex, je dobrá. Bohužel, některé fáze menstruačního cyklu, ale i těhotenství, kojení, menopauza či užívání některých léků (antihistaminika nebo antidepresiva) mohou za to, že rozkrok připomíná vyprahlou poušť. A chůze po ní spaluje.

Nesoulad mysli a těla

Mozek třeba říká, že by si sex střihl, ale tělo není připraveno ani přes líbání a předehru, což někdy v životě zažije každá žena. Stejně jako každý muž dřív či později pozná, co je to erektilní dysfunkce. Má tahle nepříjemnost nějaké řešení? Lék na frustraci naštěstí existuje. Lze ji koupit v drogerii, lékárně i větším hypermarketu, hned vedle vatových tyčinek a odličovacích tamponů. Jmenuje se lubrikační gel, který zlepšuje a usnadňuje milování i těm, kdo ho zase tolik nepotřebují. Výběr to správného přitom závisí na osobních preferencích a sexuálním životě.

Jak na dostatečnou závlahu?

Některé typy lubrikantů by se například neměly používat v kombinaci s latexovými kondomy, protože je naleptávají a snižují tak jejich ochrannou funkci. Bezpečným základem každé domácnosti je lubrikant na vodní bázi. Sice není nejklouzavější, ale obvykle pro kondomy a sexuální hračky nepředstavuje žádné nebezpečí. Pro další tipy, jak svoji zahrádku zalévat, však z obchodu vyjděte.

Čistka v koupelně často pomůže

V první řadě zvyšte pitný režim. Kde není voda, není život. Ani ten sexuální. Zaměřte se i na sprchové gely a mýdla. Jejich složení má očistit pokožku a zbavit ji kožního mazu. V překladu to znamená, že tyhle produkty odmašťují a nejen v klíně způsobují suchost. Na svůj podvozek tedy vždy používejte pouze mýdla intimní, která vyrovnávají pH pochvy a posilují přirozené bakteriální prostředí. Před milováním se dostatečně nalaďte. Masáží, masturbací, koupelí a podobně. Nikam nespěchejte a dopřejte si dostatek času na předehru. To by bylo, aby nebylo…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat