Sexuální mýty zbytečně dusí postelový svět

O sexu sice mluvíme hodně, ale občas se zdá, že mu moc nerozumíme. Přinášíme další sexuální mýty, kterým určitě také věříte.

Od poslední velké sexuální revoluce uběhla už pěkná řádka let. Přesto v naší společnosti dosud panují mýty a pověry, které nemají s pravdou nic společného. Podívali jsme se jim „pod sukně“.

Příliš častý sex škodí zdraví

Tenhle mýtus pravděpodobně vznikl jako dobře míněná rodičovská rada. Jenže právě opak je pravdou. Sex vás ochrání nejen před stresem, ale dokonce i před vyhořením. Navíc je dobrý i pro náš metabolismus a duševní pohodu.

Intimní ochlupení odrazuje

To je pravda – alespoň v současné době. Pralesy a buše mizí. A podle ankety se oholená intimní partie líbí téměř 70 procentům mužů a pro 60 procent žen je „přistřižený“ muž mnohem „chutnější“.

Kvalitnější sex si užijete s obyvateli jižních států

Zapomeňte na Jižní Ameriku, Španělsko nebo Itálii! Ve srovnávací studii „Sexual Wellbeing Global Survey“ to údajně nejlépe umějí Němci! V žebříčku skončili výše než Francouzi, Italové a Španělé. Z průzkumu také vyplývá, že téměř dvě třetiny Němců jsou se svým sexuálním životem naprosto spokojení.

Čím mladší žena, tím žhavější je sex

Právě naopak! Většina žen zažije orgasmus teprve až kolem 30. roku, nezřídka protože už vědí, co chtějí. A ani padesátky ještě zdaleka nekončí: existuje mnoho žen, které až po menopauze poznají celou paletu nových vášní.

Muži se dívají na prsa a zadek

To je pravda! V anonymních anketách skutečně většina mužů přiznává, že se ženám nejdřív nedívají do očí, ale na prsa a zadek. Ale nebojte se – jestli má nebo nemá žena velké poprsí a malý zadek ve finále nehraje žádnou roli. Je to spíš sebevědomí, které žena vyzařuje, co muže přitahuje.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat