Zlobivá holka na páteční večer

Hodné holky se dostanou do nebe, zlobivé, kam budou chtít – říká krásné přísloví. A s jistotou lze říct, že na tom něco je. Prozradíme vám, jak si s partnerem pořádně pohrát a dostat to, co chcete.

Vzít si, co chcete. Užít si legraci bez ohledu na ztráty. Nechceme, aby se z vás stala egocentrická mrcha, ale čas od času si užít, protože pustíte z klece to divoké zvíře ve vás, není rozhodně nic špatného. A nemluvíme o běžném všedním dni, řeč je totiž o sexu.

Ženy jako Angelina Jolie nebo Kate Moss už to pochopily. Užívají si života, jsou sexy a mají to „něco“, díky čemu působí tak trochu zlobivě a nevypočitatelně. A z toho bychom si měly vzít příklad – aspoň občas. Nechte to své zlobivější já občas vykouknout na svět, místo abyste každý den sbíraly body za dobrou karmu nebo neustále přemýšlely, co by si o vás pomyslely ostatní. Řekněte na rovinu, co chcete – u sexu je to obzvlášť důležité.

To znamená, abyste se úplně uvolnily, přestaly zatěžovat hlavu u sexu zbytečnými myšlenkami a slušné chování poslaly – na dovolenou. Dělejte zkrátka to, na co máte chuť! Uvidíte, že sex bude milionkrát lepší!

Víte, jak nažhavit partnera? Máme pro vás tipy pro zlobivé holky:

Dole bez

Až půjdete s partnerem na večeři, můžete si obyčejný večer lehce ozvláštnit. Při první skleničce vína partnerovi prozraďte, že nemáte spodní prádlo. A pokud tím nezpůsobíte skandál, ať se o tom klidně sám přesvědčí. A uvidíte, že večeře bude najednou probíhat úplně jinak, než jak tomu bylo dosud. Nálada bude – řekněme třaskavá.

Kiss me, kiss me

Sen všech mužů, který stojí mnoho žen ale trochu přemáhání: klekněte si nad jeho ústa a nechte se líbat a laskat. A nepřemýšlejte o tom, jestli je všechno perfektní – miluje vás přesně takovou jaká jste.

Přesně to správné spojení

Zavolejte mu do práce, na oběd, po cestě z práce… a vyprávějte mu, co všechno byste s ním ráda dělala, kdyby byl u vás. Povolte uzdu fantazii, ale buďte přímá a svůdná. A především – zapomeňte na výmluvy, až se objeví u vašich dveří.

Ahoj voyeuři!

Trochu voyeurismu si klidně můžete dovolit. Milujte se u otevřeného okna, ve výtahu, v přírodě, ve zkušební kabince nebo v autě. Ochutnejte ten vzrušující strach – bude to zábava a rozhodně zažijete změnu oproti vašemu normálnímu sexuálnímu životu. Prostě se uvolněte a odvažte se.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat