Hodiny slasti přinese ten správný čas na milování

Někdy se chcete beze spěchu mazlit, hrát si, dlouze prozkoumávat tělo svého protějšku… a jindy vás láká rychlovka. Nebo prostě není čas na víc. Užít si ale můžete vzrušující chvilky i hodiny.

Ne vždy se shodnete, jak rychle vystoupat k vrcholu? Podle odborníka je preferovaná délka sexu individuální a důležitá je komunikace mezi partnery. „Neexistuje nic jako optimální délka sexu, která by seděla každému. Jsou páry, kde oběma vyhovuje krátký, nebo naopak delší pohlavní styk. Chodí za mnou do poradny i  dvojice, které řeší časový nesoulad. Jeden z partnerů dosahuje vyvrcholení dříve, a o další pokračování již nestojí. Je důležité to probrat a domluvit se, jak uspokojit oba,“ radí na úvod sexuolog MUDr. Marek Broul.        

Někdo za milování považuje pouze samotnou penetraci. Pro mnoho lidí ale zahrnuje také předehru, mazlení, nebo intimní hraní. Podle toho se také může lišit představa i reálná délka milování. Studie americké Společnosti pro sexuální terapii a výzkum například uvádí, že typický vaginální styk trvá 3 až 7 minut. Zdá se vám to málo? Pravděpodobně patříte mezi ty, kdo chtějí od milování ještě něco dalšího – nebo delšího. „V nedávném průzkumu jsme se ptali zákazníků, jak dlouhé je pro ně ideální milování. Více než polovina odpověděla, že preferují 1560 minut. Je vidět, že spousta lidí si chce na intimitu udělat čas,“ říká Vojtěch Sláma z on-line sexshopu Yoo.cz, který mapuje sexualitu v Česku.

Minuty a hodiny slasti

Pokud chcete čas svého milování prodloužit – pro sebe, či drahou polovičku – existuje celá řada příjemných možností. Základem je naladit se na stejnou vlnu a cítit se dobře. Nejde přece o život, jde “jen” o sex. Skvělým začátkem pro společné intimní chvilky jsou jednoduché či složitější erotické hry. Hra vás příjemně pobaví a zaměstná vás tak, že nezbyde čas se stresovat.

Atmosféra je uvolněná, jste na sebe vzájemně naladěni a nyní by se hodil tip na prodloužení samotného aktu? Za vyzkoušení určitě stojí technika zvaná edging – jde o trénink výdrže, tedy zastavení vždy těsně před orgasmem. Pár pak pokračuje v sexu dál, když nástup vyvrcholení polevuje. Chce to samozřejmě cvik, proto jsou oblíbené přípravky, které snahu ulehčují. Jedná se třeba o lubrikační gely s chladivými přírodními složkami, jako je mátový extrakt nebo mentol. Působí mírné znecitlivění při vaginální i anální souloži, a tím prodlužují dobu vzrušení obou partnerů.

Chcete se naopak víc nažhavit? Pro slastné povzbuzení slouží hřejivé gely s výtažky ze ženšenu nebo z červeného pepře obsahujícího kapsaicin. Některé jsou určeny přímo pro stimulaci klitorisu, který jemně prokrvují. No a kdybyste chtěli ještě více zatopit pod kotlem vášně, převlékněte se. Roleplay nikdy nevyjde z módy. Vy byste snad odolali sexy tajnému agentovi, nebo přísné policistce?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:19
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:42
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:41

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat