Žhavý sex i přes unavené tělo

Pro páry, které se i přes každodenní únavu nechtějí vzdát sexu, máme dobrou zprávu! Sexuální pozice „magické hory“ je pro unavené jako stvořená.

I když máte nedostatek volného času a v práci honíte termíny, svojí „uvolňující chvilky“ se vzdávat nemusíte. Sexuální poloha „magické hory“ slibuje relaxaci, uspokojení a zábavu.

Jaká je „magická hora“

Pozice magické hory je něžná, smyslná a sametová. Žena se uvolněně položí na břicho na hromadu polštářů. Jednu nohu nechá nataženou a druhou pokrčí. Žena si může nohy lehce zapřít, jakmile k ní muž zezadu poklekne. Tak jeho pozice připomíná vztyčenou horu a magii nestojí nic v cestě.

Další polohy pro unavené

Podobně uvolňující jsou i další polohy, které doporučujeme při únavě. Dobře se vám bude usínat po sexu v pozici „doubledecker“ – žena si obkročmo sedne na svého partnera, horní polovinou se položí na jeho horní polovinu a svoje nohy přitiskne k jeho. Ale relaxovat můžete i při poloze „lotosu“, který nabízí rozkoš v objetí, blízkosti a intimním kontaktu s pohledem z očí do očí.

Ráno poté

A když se druhý den ráno odpočatí a zrelaxovaní vzbudíte s touhou na ještě jedno číslo, vyzkoušejte rozhodně sex ve sprše! To vás rozhodně probere a nakopne energií na celý den.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat