Mezi lepším sexem a knihami existuje významná souvislost

Uspokojivější a mnohem jiskřivější sex? Jestli inspiraci a tipy hledáte v lechtivých filmech pro dospělé, vyměňte je za knihy. A aspoň jednu dejte partnerovi, díky ní se váš intimní život obrátí o 360 stupňů – k lepšímu!

Mezi jeden z největších mýtů v oblasti sexu a uspokojení patří myšlenka, že kvalitní život přichází s vyšší četností milostných setkání. Ale to je omyl. Častější sex nezaručuje jeho kvalitu, i když se pochopitelně dá namítat, že pokud jste s milencem v pravidelném kontaktu, máte šanci odkoukat, naučit se a rozpoznat, co se mu líbí s ohledem na denní i noční dobu, zdravotní stav, úroveň stresu a další faktory, které prožitek ze sexu ovlivňují. Na druhou stranu, někdy postačí i chvíle času a ta správná literatura!

Odložte telefony, pravá erotika přichází!

Nová studie poskytuje důkazy o tom, že knihy pojednávající o vztazích a sexualitě mohou zlepšit sexuální fungování mladých heterosexuálních lidí, zvlášť mužů! Zjištění přitom byla publikována v časopise Sexual and Relationship Therapy.

„Je ve vlastním zájmu všech, aby se zajímali o nerovnost mezi muži a ženami, a to v potřebách předehry nebo prožívání orgasmu během partnerské sexuální aktivity. Jelikož si mnoho mužů neuvědomuje fakt, že heterosexuální ženy dosahují vyvrcholení obtížněji než oni, je každá reálná a objektivní informace na toto téma přínosná,“ uvedla autorka studie Hannah Warshowsky  z Floridy. Pánové ale nejsou jediní, kdo by se měl knižně seberealizovat.

„Před touto studií jsem publikovala vědeckou práci, která ukazuje, že vzdělávací intervence může zlepšit sexuální zdraví, uspokojení a prožívání orgasmu i u mladých dospělých žen,“ dodala výzkumnice s tím, že když si přečtěte knihy s lechtivými tématy, zlepší se u vás sexuální prosazování a obraz těla. Že to nepotřebujete? Nenechte se mýlit.

Vím, že nic nevím

Britská gynekologická zdravotnická organizace The Eve Appeal již před lety odhalila, že polovina mužů nedokáže najít vaginu na jednoduchém grafickém znázornění lidského těla a navigaci potřebují i ženy, a to napříč různými věkovými kategoriemi. Doteď si pletou pochvu s vulvou, nevědí, kde mají vaječníky nebo děložní čípek. Některé z nich neumějí vysvětlit, co je to šourek, nebo se bojí, aby neotěhotněly při orálním sexu.

Starší ročníky si myslí, že mohou za to, když při menopauze nemají vlhký klín jako kdysi. Dosahování orgasmu a jeho (ne)důležitost je pak další, samostatnou kapitolou. Erotická literatura tak může být užitečná nejen při rozeznávání mýtů, ale i řešení sexuálních obtížích. A všechno to začíná u staré dobré učebnice anatomie, která by se měla stát biblí každého člověka.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku. Případné citace jsou uvedeny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat