Vyzkoušejte v posteli vzrušující tanec šivy

Tanec šivy znáte možná z jogy nebo jako sošku z orientální mytologie. Je to ale také sexuální pozice z kamasutry. A má něco do sebe! Pokud ji ovšem zvládnete. Jak na to?

V principu je sexuální pozice velmi snadno …. vysvětlitelná. V praxi k ní totiž potřebuje muž v každém případě trochu síly a pevných svalů, ale ani žena by neměla být úplně nesportovní typ. Proč?

Jak na „tanec šivy“

Muž stojí před ženou, která si se zapřenýma nohama sedne nejlépe na hranu postele nebo na stůl. Muž trochu pokrčí kolena, aby mohla žena svýma nohama obejmout jeho boky a rukama se držet za jeho ramena nebo krk.

Teď může muž proniknout do ženy a chytit ji pod zadečkem, aby ji mohl zvednout. Za zadek ji drží stále a zábavný tanec plný vášně může začít!

Tato pozice rozhodně vyžaduje u obou partnerů celou řadu vypracovaných svalů. Takže pokud se vám to bude zdát příliš namáhavé, využijte na pomoc zeď. Ta vám pomůže se stabilitou a trochu vám dokáže i odlehčit.

Když na velikosti záleží

U tance šivy je mimochodem velkou výhodou, pokud nejsou partneři stejně velcí. Pokud je muž o hodně větší než žena, ne všechny pozice s kamasutry (nebo běžného sexu) jsou pro vás optimální. Další vhodnou pozicí při velkém výškovém rozdílu jsou například pozice lžičky, houpačky nebo na koníčka.

Veškeré názory a tvrzení jsou dílem autora článku. Případné citace jsou uvedeny.






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat