Mocné způsoby pro zlepšení nudného sexuálního života

Jak poznáte, že je váš milostný život kvalitní? Tak, že vás sex stále baví. Bohužel, právě tohle většina lidí říct nemůže. Stereotyp, věk, zdravotní potíže, ale i vztahová vyčpělost rozkoši a vzrušení nenahrávají. Máte krizový plán s léčivými účinky? Tady jeden je!

Nikdo nemůže čekat, že sex ve dvaceti je stejný jako ten v padesáti. Fyzické proměny, kterými tělo prochází, ale také sexuální návyky a celková spokojenost s partnerským vztahem mají na intimitu zásadní vliv. Zatímco tyhle negativní faktory vášni škodí, existují i vlivy a okolnosti, jež naopak sexuální život zlepšují. Navíc jsou překvapivě jednoduché a nesmírně mocné. Počítejte do pěti a nevynechte ani jednu položku!

Vracejte se zpátky na začátek

Pro mnoho lidí pohlavní styk představuje přímé spojení pochvy a penisu. Šup sem, šup tam. A to je velká škoda. Často se v dlouhodobých vztazích zapomíná na všechno to krásné objevování, poznávání a mapování erotogenních zón. Proto se občas „zapomeňte“ a razte heslo, že víte, že nic nevíte. Začněte znovu, jako by pro vás milenec byl cizincem. Hlaďte a líbejte se, hezky pomalu. Klidně si u toho zavažte i oči. Vyřazení jednoho ze smyslů zintenzivní činnost těch dalších.

Nezavírejte se před novými zážitky

Nemějte dojem, že víte všechno. Vzdělávejte se, obklopte se „lechtivou“ literaturou s erotickými tipy, manuály a zajímavými nápady. S partnerem si o pasážích, které vás zaujmou, můžete povídat. Některé kreativní návrhy vyzkoušejte i v praxi. Podruhé si stáhněte lehký pornofilm a i jím se nechte inspirovat. Opětovně tak navážete kontakt mezi sebou a milencem a ve své ložnici podpoříte tvořivost. Pokud to při sledování snímků pro dospělé rozjedete a začnete se mazlit, zvýšíte produkci hormonu dopaminu, který se spojuje s příjemnými (a návykovými) pocity. Budete chtít další dávku radosti.

Nespěchejte na sebe

Stárnutí zpomaluje sexuální reakce. Lubrikace klína pokulhává (menopauza s ní dělá svoje), k dosažení orgasmu je možná potřeba víc času. Ale to přece nevadí. Otevírají se vám další dveře k novým druhům sexuálních zážitků a konečně si začnete užívat cesty jako cíle. Jestli máte problémy se vzrušením, začněte na předehře pracovat už od rána.

Flirtujte s partnerem po esemeskách, po práci si dejte uvolňující sprchu a zvyšte faktor rebelie. Do kalhotek zasuňte vibrační vajíčko nebo svoje prsa seznamte s přísavkami na bradavky. Odsáváním vzduchu se do nich nahrne víc krve, což způsobí dočasné zvětšení objemu a citlivost. Jakákoli následná stimulace je pak intenzivnější. 

Nezůstávejte jen u misionáře

Třeba milujete misionáře, což je v pořádku. Akorát ho občas proložte nějakou jinou polohou. Rozvoj repertoáru různých sexuálních pozic nejen zvyšuje zájem o milování, ale může také pomoci překonat problémy. Ten správný úhel pronikání totiž často způsobuje snadnější lokalizaci bájného bodu G, při jehož dráždění dochází k orgasmu. Staňte se v tomhle směru aktivnější a těšte se z osvěžení svého milostného života.

Posilujte pánevní dno

Ženy (i muži) mohou zlepšit sexuální zdatnost s pomocí posilování pánevního dna, které je povolené vlivem porodu i vinou sedavého zaměstnání. V důsledku toho dochází k poruchám orgasmu, ochablosti pánevních orgánů a špatnému držení těla. Obchody s erotickým zbožím jsou naštěstí plné vaginálních činek, které prohlubují erotické vnímání. A takhle investice se určitě vyplácí!

Zdroj: Názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat