Potíže ve vztahu se projeví především v posteli

Má vás ještě partner za svoji bohyni smyslnosti a vzrušení? Všímejte se toho, co se děje v posteli. Sex je totiž indikátorem kvality vztahu.

Pohádáte se a skončíte v posteli. V ní se spousta problémů dá „spláchnout“, ne však vyřešit. (Nikdy sex nepoužívejte k zahlazování nedorozumění a vždy si promluvte o konstruktivních řešeních potíží, která s milováním nemají nic společného, jinak se nedořešené spory začnou hromadit.)

Sex a spokojenost ve vztahu se propojují, takže se i díky milování a dění v peřinách pozná to, zda vás ještě partner uctívá. Řeč těla a chování totiž při pohlavním styku nikdo neovlivní, ani kdyby to byl sebelepší herec a hráč. Jak poznáte, že něco není v pořádku? Těchto pět signálů napoví!

Zaměřuje se jen na svoje potřeby

Dřív jste si rozkoš opláceli. Jednou byl nahoře on, podruhé zase vy. Střídali jste s v intenzitě, aktivitě, polohách i orgasmech. Hezky půl napůl. Jenže teď si přijdete jako rohožka, hromosvod a nástroj pro uspokojení partnerových potřeb. Přijde, vyvrcholí a odchází. Neudělá nic navíc. O pohlazení skoro škemráte, po předehře se vám stýská. Pravdu? Tenhle vztah už dávno neklape.

Vyhýbá se očnímu kontaktu

Pohled z očí do očí je doménou hlavně nových romantických vztahů, ale objevuje se i u těch milenců, kteří k sobě cítí silnou přitažlivost a hluboké spojení. Když potřeba podívat se partnerovi do očí vyprchá, může to znamenat problém, nečisté svědomí nebo neochotu spojit se na emocionální úrovni. Jestli chcete zjistit pravdu, zajímejte se, proč je najednou všechno jinak…

Přestal vás líbat

Polibky jsou považovány za velmi intimní záležitost, a to hlavně mezi ženami. Dámy, které ke svým protějškům nic necítí, se do líbání nehrnou. Jenže ona to není jen dámská záležitost. Také muži, ve kterých se něco pere, často líbání podvědomě vynechávají. Znamená to, že jim jde čistě jen o fyzickou rozkoš, nikoli o citovou a romantickou událost. 

Nerespektuje vaše přání

Jedním z nejvážnějších signálů, které prozrazují, že to ve vašem vztahu přestalo být růžové, je partnerův postoj k vašim připomínkám, přáním a výtkám. Už dvakrát jste mu říkala, že pro uvolnění potřebujete víc času, taky že před menstruací máte citlivá prsa a intenzivnější stimulace je bolestivá, ale on nic. Jedním uchem tam a druhým ven. Nereaguje na výstražné zasyčení, a dokonce ani na „au“. Jestli si pořád „jede to svoje“, nebere zřetel vůbec na nic, nebo vás dokonce tlačí do praktik, se kterými nesouhlasíte, překročila se tenká hranice mezi respektem a láskou a absolutním ignorantstvím.

Najednou si dává pozor na antikoncepci

Muži se obvykle klidně vyspí se ženou, kterou již nemilují – a rozhodně kvůli tomu nemají výčitky svědomí. V případě, že uvažují o rozchodu, se v nich ale jistá vlna emocí, konkrétně strachu zvedne. Jedná se o strach z nechtěného početí, jenž by jim mohl případný odchod ze vztahu zkomplikovat. Z tohoto důvodu se někteří podezřele a náhle zajímají, zda jste si včas vzala prášek, nebo kde máte uložené kondomy. To poslední, o co ve vyčpělém partnerství stojí, je dítě!

Zdroj: Názor autora, bedsider.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat