Partnera záletníka prozrazují jasné signály

Najednou to není on. Šestý smysl vám napovídá, že partner ví a ukrývá něco, co se nemá dostat k vašim uším. Jak poznáte, že skutečně má tajemství? Tyhle signály ho prozradí!

Důvodů, proč lidé skrývají a zamlčují pravdu, existuje nespočet. Zatímco jeden se bojí, že ho za nějaký hřích z minulosti odsoudí třeba partner nebo děti, druhý se obává o svoji kariéru, nikomu nechce přidělávat starosti a podobně. Každý střeží nějaké to tajemství a váš protějšek není výjimkou. Co ho usvědčuje?

Má vyšší nároky na soukromí

Třeba zase začal kouřit, ale nechce to přiznat. Nebo má zdravotní potíže, se kterými vás (aspoň prozatím) nechce zatěžovat. Z těchto důvodů je radši sám. Častějším kontaktem s vámi riskuje, že by se daná věc mohla prozradit.

Přestává o sobě vyprávět

Dřív jste věděla, v kolik hodin a kam partner chodil na oběd, kdo byl s ním, kdy končil v práci. Teď to najednou ustalo. Protějšek je skoupý na slovo, přestal vyprávět o svých dnech a aktivitách. Že by změnil svůj obvyklý rozvrh? Všímejte si, zda došlo k úpravám jeho zvyků. Nápadně často zůstává v zaměstnání přesčas? Přátelé vám vyprávějí, že ho viděli ve městě, i když tvrdil, že byl celou dobu v kanceláři? Pak máte co dočinění s tajnůstkářem.

Zdá se, že se vám vzdaluje

Odtažitost, nervozita, neochota trávit s vámi čas. Už si nepovídáte, nechytíte se za ruku, nepolíbíte ve dveřích. Jedním z příznaků, že partner cosi tutlá, je emocionální chlad a nedostupnost. Proto radši ani neposílá ty sladké esemesky, na které jste byla zvyklá, nenachází totiž slova. Taky schovává telefon. A jak je to s dalším varovným signálem?

Postrádáte sexuální intimitu

Finanční krach, myšlenky na rozchod, milenka, nemanželské dítě. Jeden z příznaků, že váš partner něco skrývá, se projevuje v ložnici. Sexu ubylo a vy neznáte důvod. V pozoru buďte i tehdy, pokud protějšek bez předchozí domluvy a komunikace začne vyžadovat nové věci. Sex ve třech, anální hrátky, svazování? Třeba o těchto praktikách jen platonicky sní, nebo je, a to bývá ta horší varianta, od někoho odkoukal.

Zamotává se do lží

Ze společného účtu zmizela nemalá částka, pod sedadlem v autě jste našla podezřelý předmět a nějak nápadně často vám někdo volá ze skrytého čísla, ale vždy urychleně zavěsí. Pochopitelně, že máte otázky. Ptáte se, jenže partnerova vysvětlení jsou buď hrozně chabá a přitažená za vlasy (nedávají smysl), nebo se v nich při opakovaných popisech mění skutečnosti a fakta. Je totiž známou pravdou, že když někdo lže či zatajuje, vymýšlí si detaily, jež při každém dalším převyprávění jaksi nesedí. Ze třech hodin se stávají čtyři, z modré červená a tak dále.

Zdroje: Názor autora, oprahdaily.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Svíčková na smetaně

(2 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat