Prožijte prázdninové milování přímo ve vaší ložnici

Sex mimo čtyři známé stěny domova patří k nejvzrušivějším a nejžhavějším milostným zážitkům. Kéž by jeho kouzlo mohlo přetrvávat delší dobu! Počkat, ono to jde. Prožijte prázdninové milování přímo u sebe v ložnici!

Kdo chce, ten si způsob vždycky najde. Ano, pořád se mluví o pandemii a koronaviru, ale i navzdory tomu můžete vyrazit na prodloužený víkend kamsi do zapadlého kouta hor, nebo si objednat pobyt někde u moře – pokud pochopitelně splňujete aktuální podmínky pro vycestování ze země. Obě varianty jsou samozřejmě správné. Prázdninový sex vztahu nesmírně prospívá, protože je jiný. V čem?

Důvod, proč je sexy

Lidé na dovolené jsou uvolněnější, nezabývají se obvyklými starostmi, jako je vaření, skládání prádla, luxování, utírání prachu, sekání trávy na zahradě… Mohou dokonce i vypnout mobily a soustředit se jen na relaxaci. Vybočí tak ze stereotypu. Už jenom to je stimul libida jako blázen! S odpočinkem totiž přichází dobrá nálada, zábava, hravost a kreativita. Boří se hranice i zábrany. Bohužel, jakmile typický pár odemkne dveře svého domova, vše se vrací do starých kolejí. Chaos, povinnosti, starosti. No fuj!

Jak prodloužit blažený romantický stav?

Lamentujete, proč vaše volno nemohlo trvat o něco déle? Podléháte podovolenkové depresi a pociťujete utlumení svého libida? Zachovejte se jako chytrá horákyně! V paměti si co nejdéle uchovávejte hezké vzpomínky na právě ukončené volno. Společně s partnerem projíždějte fotografie a videa, na poličku (nejen) v ložnici vystavte suvenýry z cest, včetně pamětních mincí, turistických známek a podobně.

Více anonymity neuškodí

Pro dojem, že jste ještě stále „venku“, ze své soukromé svatyně odstraňte rodinné album dětí a pokoj vás obou přetvořte v méně osobní prostor – stylizujte ho do podoby hotelu, popřípadě se obklopte předměty, které vám prázdniny a s nimi spojený bezstarostný stav připomínají.

Malé dekorativní polštáře, které byly v přijímací hale penzionu? Sem s nimi. Nenechte znovuobjevenou jiskru a pouto mezi vámi vyhasnout jenom proto, že jste se vrátili domů! Taky „okopírujte“ své vlastní zážitky.

Vytvořte déjà vu

Pokud jste před týdnem měli sex na balkóně, právě teď otevřete okno na ulici, koketně nechte mírně roztáhnuté závěsy, psychicky se přeneste zpátky v čase a vytvořte iluzi již prožitého, intenzivního pocitu, pro který má francouzština označení déjà vu. Jde o to se ještě na chvíli vymanit ze stereotypních rolí mámy a táty. Aspoň týden, dva po návratu z cest zkuste být víc spontánní. Díky tomu prožijete ještě pár dalších a skvělých milostných čísel, na která si v prosinci, klidně i pod vánočním stromem, s úsměvem zavzpomínáte. 

Zdroj: názor autora






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat