Komentáře k článku

Eva Maderkovau 07.10.2023

Určitě i vzhled je důležitý,ale každý má jiné oči a toco druhý nevidí on ano.Pochopitelnee jsou důležité i ostatní věci pro hezký vztah.To už záleží na každém jedinci😉

Medicus 05.11.2023

Vnímání krásy je subjektivní zážitek - neexistuje nějaké kritérium pro absolutní krásu (antické sochy a podobné nesmysly). Každý vnímá "krásu" jinak a po svém, a partnera si volí podle svých subjektivních pocitů. A pokud se jedná o mužskou krásu, většina mužů, když si má zvolit za partnera muže, má jasno: Obří sádelnatá zadnice, zapařená, mohutný a tlustý stehna, krátký mrštný nožičky, obrovský rozevřený konečník, celková tělnatost, to jsou nejdražší devízy opravdového Muže-Gaye. Takového Gaye vyhledávají nejen ženatí mužové ale i jejich manželky a prožívají vášnivé setkání.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat