Pro silnější orgasmy zapojte do hry smysly

Jsou orgasmy (dobré a uspokojivé) a orgasmy (hluboké, dlouhotrvající, silné a naprosto úžasné). Toužíte ty svoje o trochu víc vytunit? Není problém. Pokud se v posteli chcete mít jako královna, zintenzivněte svoje prožitky a dostaňte se na vrchol blaha!

U emočně a citově více založených žen, jejichž největší erotogenní zóna (mozek) potřebuje čas, aby pookřála a připravila se na sex, je ideální hra smyslů. Při ní se zapojí veškerý dámský potenciál. I když každá žena je unikát, většině vyhovují následující postupy, které se samozřejmě dají i kombinovat.

Začněte polibky

Ramena, šíje a krk. Tak tohle jsou velmi citlivé oblasti ženského těla, které vyloženě lační po pozornosti, hlazení a polibcích. Co se týče setkání rtů, tak líbání působí antistresově. Vyplavuje se při něm serotonin, což je hormon štěstí. Všechny ženy, které se tak skutečně chtějí uvolnit, by polibky na rty neměly odmítat. Po těch svých přejeďte špičkou jazyka a jděte na věc.

Určujte tempo

Klidně milenci odsuňte ruku, zabrzděte ji, naznačte, že příliš spěchá. Zatímco on může vyvrcholit po několika málo minutách přímé pohlavní stimulace, vy potřebujete 15–20 minut škádlení a dráždění. Nastavte mu části těla, která jsou běžně opomíjená, do vaší předehry to vnese nový, příjemný náboj. Nechte si laskat zápěstí, podpaží, břišní krajinu nebo vnitřní stranu stehen. A zavažte si oči. Jakmile se jeden ze smyslů vyřadí, ostatní přidají na činnosti Jeden příval rozkoše a vzrušení za druhým vystupňují žádostivost a maximálně zvlhčí pochvu.

Nechte si laskat bradavky

Nejsilnější orgasmy obvykle přicházejí po dráždění bradavek. Pokud je muž saje ústy nebo stimuluje jakýmkoli jiným způsobem, uvolňují se do těla hormony, konkrétně oxytocin a prolaktin. Bradavky a mozek spolu totiž komunikují. Úkol obou hormonů je pak jasný. Prohloubit pouto mezi milenci.

Otočte role

Partnera si podmaňte. Dominantně a jasně. Dodá vám to sebevědomí a kuráž, dodáte situaci větší erotický náboj. Požádejte ho, aby se položil na záda a přisedněte mu na obličej. Nebo se vyhoupněte do sedla a předveďte mu parádní jízdu v pozici vy nahoře (břichem co nejblíže k jeho tělu). Stimulace klitorisu je klíčovou složkou ženských orgasmů, přičemž jedna jeho strana je vždy citlivější. Zjistíte, která to je? Ovšem jestli patříte k těm, kdo vědí, kde sídlí váš bod G, nijak se neomezujte.

Preferujte svatou trojici

Z různých anket vyplývá, že nejbouřlivější orgasmy ženy prožívají při kombinaci dráždění klitorisu, zesilujícího tlaku na bod G a hýčkání bradavek. Pokud milenec nepochopí, že nemusí prsty z pochvy zasouvat a vysouvat jako zběsilý, naznačte mu, že jakmile je nechá uvnitř, je to pro vás mnohem příjemnější. V případě nouze použijte vibrátor, nebo si pohrajte se speciálně vyvinutými lubrikačními gely s prokrvujícími účinky. Tihle pomocníci dělají sex intenzivnější a zajímavější. Klitoris, nebo jiné části těla, jsou díky nim vnímavější a choulostivější na dráždění.

Zdroj: Názor autora, https://www.becausehealth.com/blog/5-tips-having-better-orgasm-female-perspective







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat