Nevěra má skrytá pozitiva především pro ženy

Máte podezření, že vám protějšek zahýbá? Tahle nepříjemnost vás prý natolik poučí, že dokážete odhalit každého podvodníka, který se vám připlete do cesty. A co hezkého vás čeká, pokud tomu hříšníkovi sbalíte kufry a vyměníte zámky?

Nevěra? Ať se to někomu líbí, nebo ne, ta stojí za většinou rozchodů. A vypadá to, že Češi s ní žádné zbytečné cavyky nedělají. Z průzkumů našich předních sexuologů Petra Weisse a Jaroslava Zvěřiny vyplývá, že mimomanželský poměr okusilo více než 30 procent tuzemských mužů. Co na to jejich drahé polovičky? Ty z milostného trojúhelníku paradoxně vycházejí úplně nejlíp!

Nic mi nevykládej. Já vím svoje!

Vůně dámského parfému na saku, rtěnka na košili, noční SMS zprávy, podezřele časté přesčasy i víkendová školení mimo město. I takhle se záletník mnohdy sám prozradí. Ovšem pozor, celá tahle věc má kupodivu i pozitivní stránku, byť na to na první pohled tak vůbec nevypadá. Tedy alespoň podle britských vědců z Londýnské univerzity.

Ti na základě své studie došli k názoru, že podváděné ženy získávají cenné zkušenosti do budoucna, díky kterým hodně rychle rozpoznají, kdo s nimi nehraje „fair play“. Experti pro takové uvědomělé „zocelení“ dokonce mají i svůj název – vyšší inteligence páření. My laici to můžeme nazvat třeba tak, že učení dělá mistra. Každopádně to ale znamená, že když na hlavě chvíli budete nosit „parohy“, už se nikdy a od nikoho nenecháte opít rohlíkem. A pokud hříšníkovi navíc sbalíte kufry a vztah okamžitě ukončíte, můžete se těšit i na další příjemné vyhlídky.

Nerušit, stávám se lepším člověkem

„Emotivní propast, kterou žena cítí po ztrátě milovaného partnera, ji může motivovat k tomu, aby se podobného scénáře příště vyvarovala. Také je to ohromný impulz k osobnímu růstu, vzdělávání, zkoušení nových věcí a plnění svých snů. Získanými zkušenostmi, i když jsou negativní, se dotyčná stává silnější, odolnější, odvážnější a šťastnější než kdy dřív,“ vysvětluje biologický antropolog Craig Morrison, který se na výše zmíněné studii podílel. Už jste svému bývalému napsala děkovný dopis? Možná je teď ideální chvíle.

Zdroje: womansday.com, elitedaily.com, https://www.researchgate.net/publication/39818287_Sexualni_chovani_v_CR_-_situace_a_trendy







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat