Postelového umělce prozradí stolovací návyky

Hluboký, uhrančivý pohled, dlouhé prsty, vypracované břicho a sexy vzhled, majestátní tělesná výška či dmoucí rozkrok. Podle čeho poznáte, že je někdo dobrý v posteli? Jako faktor berte jeho přístup k domácím pracím!

Stolovací návyky i způsob líbání. Britská sexpertka Tracey Cox říká, že skvělého milence prozrazuje požitkářství. Vychutnává-li si někdo jídlo přímo až labužnicky, lze předpokládat, že to v posteli umí roztočit. Podobně to funguje i u těch jedinců, kteří si smyslně pohrávají se rty svých protějšků a rádi se líbají. Teorií, které poukazují na to, že stojíte tváří v tvář někomu, kdo se při sexu netratí, existuje mnoho.

Bílá rukavice jako symbol čistoty i osobních kvalit

Občas se objeví i nějaká zajímavá studie, jež prokáže, že na vzhledu, tělesných atributech nebo dokonce i manuálních technikách v posteli vůbec nezáleží. A tohle je jedna z nich. Chcete-li si vášnivě užít, zapomeňte na fyzický vzhled, vibrátory, pouta i peprná slova a místo toho zkontrolujte, jestli má dotyčný doma čisto!

Výsledky jistého amerického průzkumu odhalily, že pro 52 procent tamních lidí je sexy, když partner uklízí. V rámci této ankety se dva z pěti Američanů nechali slyšet, že je pro ně velmi příjemným zážitkem, když jim někdo pošle fotku, jak čistí svůj domov. Podobizna s kbelíkem, vysavačem, prachovkou či mopem je prý dokonce víc než sexy než fotka v plavkách! A teď to přijde.

Souvislost se sexem čistě náhodná?

„Lidé, kteří si libují v domácích pracích a navíc jsou v nich dobří, kromě soběstačnosti a nezávislosti projevují pozornost k detailům,“ uvádí manželský a rodinný terapeut Allen Wagner z Los Angeles, podle kterého souvislost mezi čistotou a spokojeným sexuálním životem skutečně existuje. Jedinci se zodpovědným přístupem k úklidu dotahují věci do konce a přinášejí do pohlavních styků velkorysost a řád.

Nechápejte to tak, že by nebyli spontánní, spíš tuto informaci vnímejte způsobem, že tyhle osoby dotahují věci až do konce a chápou, že bez práce nejsou koláče. K milostným vztahům a prožitkům přistupují stejně jako k úklidu. Nejdřív je třeba vyluxovat (dostat se přes předehru), teprve pak se stírá (miluje). Všechno je přirozené a plynulé. Sedí to i na vašeho milence?

Zdroje: thehealthy.com. traceycox.com






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat