Pánové touží po svůdné predátorce

Muž jako takový není komplikovaný a záhadný. Jen chce být šťastný – stejně jako vy. Co pro něj v posteli můžete udělat, aby to tak bylo? Překvapte ho jako svůdný predátor!

Boj o moc (i tu sexuální) do vztahů patří, ale nesmí překročit hranici slušnosti. (Kupříkladu třeba takové trestání partnera za nějaký prohřešek - odmítáním sexu, je začátek konce.) Ve zdravých a funkčních vztazích se partneři dohadují na kompromisech a společně pracují na tom, aby se jim v posteli i mimo ni náležitě dařilo. To ale nejde, aniž by muži pochopili, co ženy při sexu chtějí. A aby ženy na oplátku přijmuly mužské touhy. Máte o nich přehled? Zde je to, co potřebuje vědět!

Pro muže sex není jednosměrná ulice

Některých genderových rolí se společnost zbavuje jen velmi těžce. Třeba té, kdy ženy vyrůstají v domnění, že sex je něco, co mají v moci muži. Podle některých se jedná o akt, který ženy pouze přijímají, ale nemají nad ním moc. Tajemství číslo jedna? Partneři, milenci a manželé nechtějí „jen“ sex, chtějí, aby je ženy lačně a upřímně vyprovokovaly k akci a toužily po nich. To je ujišťuje o tom, že jsou milovaní a v kurzu (i přes pivní bříško). Koneckonců, jen o fyzickém vzhledu to není. Pracovat 50 hodin týdně proto, aby rodina fungovala, si vybírá svoji daň.

Oceňují, když z nich vypustíte páru – nezištně

Věc je jasná. Zatímco ženy potřebují něco okolo 20 minut přímé pohlavní stimulace, aby dosáhly orgasmu, mužům stačí chvilka. Obvykle jsou to tři až pět minut dráždění pohlavních orgánů. Sami pánové tohle vědí, není třeba jim to připomínat. I proto si aspoň někdy rádi uleví a změní zajeté stereotypy. Bývají příjemně překvapeni, když se jejich partnerky čas od času vzdají vlastního uspokojení, po pár polibcích jim stáhnou kalhoty a předvedou prvotřídní orální sex nebo ruční práci. Změna!

Mluvení v šifrách jim nic neříká

Jedna z nejčastějších stížností mezi muži a ženami se týká nejasných signálů v komunikaci. Partner přijde z práce, dá si něco k jídlu, sedne si na gauč a po náročném dni otevře pivo. Chvíli se na něj díváte, pak se zeptáte, zda je unavený. Odpoví, že ano. Druhý den se u snídaně dočká vyčítavé přednášky, že se vlastně jednalo o návrh k sexu! „Jak můžeš být tak necitlivý?“ Iniciace k sexu musí mít jasný podtext, to znamená, že pokud takovou informaci nechcete sdělit slovně a přímo, použijte doteky, líbání, nebo navrhněte společné sledování porna. Prostě to tak trochu vezměte „jeho způsobem“.

Potřebují chválit

Když druhý den po sexu napíšete, že se vám „to“ moc líbilo, dostanete plusové body navíc. Všichni se chtějí ujistit, že jsou v posteli dobří. A muži nejsou výjimkou, nemají vzorec na dokonalost a stejně jako vy trpí komplexem méněcennosti. Ujišťování podporuje jejich chuť se zdokonalovat.

Zdroj: Názor autora, birdie.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat