Pokažený sex si nezaslouží zbytečná dramata

Filmové scény se sexuální tematikou jsou vždy skvělé – nasvícené a sestříhané tak, aby z nich čišela smyslnost a touha. V běžném životě platí, že co se pokazit může, to se taky pokazí. Jak se zachovat, když se vám přímo při sexu stane něco, co ve vás vyvolá hanbu a opovržení?

Živé, lidské tělo není stroj. Nechová se podle představ a plánů. A právě to je na něm úžasné. Ještě jste při sexu nezažili tolik trapasů, abyste vůči nim byli imunní a shovívaví? Tak to máte štěstí, úsměvné a méně příjemné situace jsou v posteli na denním pořádku. Naštěstí není nutné je dramatizovat. Kdy si vystačíte s omluvou?

Špatné jméno

Jim Pfaus, plodný americký výzkumník a mezinárodně uznávaný odborník na psychologii sexuálního chování, tvrdí, že když se při sexu „uřeknete“ a vyslovíte jméno někoho jiného, jedná se o poměrně přirozenou věc. Pro server Independent uvedl, že když jste ve fázi největší euforie, začne si mozek vybavovat věci, které vám připomínají to, co jste ve stejném stavu zažili již dříve. Pro současného milence to ale je rána pod pás. Jak takovou situaci urovnat?

Omluvte se a vysvětlete, že to nic neznamenalo. Jen došlo ke zkřížení vzpomínek a příjemných zážitků ze současnosti. Ubezpečte partnera, že chcete být jen s ním a minulý vztah pro vás nic neznamená.

Nežádoucí tekutiny

Při mokrém orgasmu se společně s tekutinou, která je jinak bez barvy a zápachu, vyloučí i menší množství močoviny. Není to nic, za to by se žena měla stydět, právě naopak. Muži to milují, a to navzdory tomu, že je neustále mokrá postel, nebo se pořád dokola musí utírat. Ani tuto situaci není třeba nějak zveličovat, radujte se z toho, že se dokážete maximálně uvolnit a s radostným výskotem „ups“ nechte dojet všechny vlny rozkoše.

Podobně to platí i u mateřského mléka, které se nechtěně dostane tam, kam nemá. Jde o přirozenou věc! Rozumně se však zachovejte u menstruační krve, která se nečekaně objeví dřív, než jste čekali. Ne každý je na ni stavěný. Milence se zeptejte, zda mu nevadí a sdělte mu, že jeho stanovisko pochopíte, ať už je jakékoli. Konec sexu? Žádný problém.

Únik vzduchu

Snad nejtrapnější okamžik během sexu je, když někdo neovládne svůj svěrač a vypustí plyn. Třeba vy. Máte dělat, že se nic nestalo? Tak můžete, pokud se k tomu milenec nevyjadřuje a ani nevrací. Pohodlnější a lidštější je však humor. Jednoduše se tomu zasmějte, vždyť se jedná o důkaz, že jste člověk!

Nedostatečná lubrikace

Hormonální změny, jako je těhotenství nebo menopauza, určitá fáze menstruačního cyklu, stres… Stává se, že pochva není tak mokrá, jak by mohla být, takže sex drhne a bolí. V takových případech narovinu přiznejte, že potřebujete víc času na uvolnění a lubrikant, protože vaše tělo prozatím příliš neposlouchá. Není na tom nic špatného, muži taky nedosahují erekci na povel. Sebemrskačství není nutné.

Zdroj: Názor autora, birdie.com, psychologytoday.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat