Sexy mužem planety pro rok 2021 je představitel Ant-Mana

Je mu 52 a byl vyhlášen nejvíc sexy mužem planety pro rok 2021. Paul Rudd z legrace říká, že už si nechává dělat vizitky. Proč je vám tak povědomý? Populárním se stal i díky roli přítele a později manžela Phoebe Buffay Mikea Hannigana v televizním sitcomu Přátelé. Podle blízkého okolí má přístup k prameni mládí!

Paul Stephen Rudd je americký herec a scenárista, známý zejména z komedií jako 40 let panic, Zbouchnutá, Velcí bratři, Kámoš k pohledání nebo Poznáš, až to přijde? Magazín People mu udělil titul nejsvůdnějšího muže planety, z čehož je sám herec poměrně rozčarovaný.

Je to ten pravý?

„Myslím, že si lidé myslí něco o tom, že na plátně jsem už přes 30 let, během kterých jsem zestárnul. Je tolik mužů, kteří to měli dostat místo mne,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro uvedený časopis. Skromnost se mu tedy upřít nedá, stejně jako stopa ve filmovém světě.

Dvaapadesátiletý herec byl během své kariéry nominován na Zlatý glóbus a získal hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. „Teď doufám, že mě konečně pozvou na nějakou z těch sexy večeří s Georgem Clooneym, Bradem Pittem a Michaelem B. Jordanem,“ vtipkuje otec dvou dětí s tím, že díky ocenění víc pronikne do jachtařského světa plného relaxace a šampaňského. Nutno podotknout, že na svůj věk skutečně nevypadá.

Co dělá pro svůj vzhled?

V den jeho 52. narozenin herečka Jennifer Aniston (52) a seriálová Rachel z Přátel na svých Instagram Stories zveřejnila: „Nestárneš, což je divné, ale stejně tě oslavujeme.“ Tak je pravdou, že naposledy se Paul Rudd dal dohromady před natáčením filmové série Ant-Man (2015). V tomto období začal trénovat a jíst jako sportovec. Ze své stravy vynechal cukr a alkohol, naopak zařadil víc bílkovin a zeleniny.

Orgie v přívěsu

Pro časopis AARP se v roce 2019 nechal slyšet, že neodmítá ani kosmetické přípravky, rád používá třeba hydratační krém na obličej. I tak o něm americký herec Breckin Erin Meyer (47) s nadsázkou říká, že hodinu před natáčením jakéhokoli filmu musí produkce zaklepat na Paulův přívěs a upozornit ho, že už je čas jít. Vysává prý životadárnou krev z miminek a bere si od nich jejich mládí – aby se na kameře líbil. Jeho tajemství ale spíš spočívá ve spokojeném manželství, které trvá už 17 let, což je úctyhodná doba – zvláště v Hollywoodu.

Zdroje: wikipedia.org, menshealth.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat