Výhody vztahů na dálku

Vztahy na dálku by měly být dočasné, říká se. Nikdo ale neříká, že v omezeném čase nefungují. V některých případech mají co nabídnout. Jaké jsou jejich největší výhody? Hned v pěti bodech válcují klasická partnerství!

Kilometry a míle, které oddělují partnery, se označují za nepřátele lásky a romantiky. Nutně to tak ale nemusí být. Pozitiva odloučených milenců přece jen existují. Co i vy můžete očekávat, pokud mezi vámi a partnerem „stojí“ větší či menší vzdálenosti?

Poznáte se důkladněji

Sex je jedním z pilířů vztahu. V začátcích fyzického sbližování však může zatemnit mysl natolik, že přijdete o zdravý úsudek a nevšimnete si partnerových negativních stránek. Dálkové románky obecně zajišťují období hlubšího vzájemného poznávání přes komunikační platformy.

Nejste si všední

Vztahy na dálku mohou zintenzivnit chvíle, které spolu trávíte, protože když je váš čas omezený, stává se cennější. Víc si ho vážíte, romantické schůzky bývají intenzivnější a vzácnější. Vždy se máte na co těšit. Ve chvílích osobního volna se každý z vás rozvíjí, má svůj život, koníčky a prostor.

Nabízejí se vám cestovní příležitosti

Jeden z vás je tady, ten druhý tam. V jiném městě, kraji, státě. Cizí prostředí můžete navštěvovat a prozkoumávat ho. Samozřejmě, že cestování je v dnešní pandemické době trochu komplikovanější, navíc může být drahé a časově náročné, nicméně radost z nově poznaných míst, lidí a kultur vám nikdo nevezme. A co když navrhnete, že se spolu setkáte na půli cesty, třeba v nějakém zapadlém hotýlku? Získáte o zážitek navíc a ten ještě k tomu všemu spojíte s bouřlivou erotickou nocí.

Udržet lásku naživu je jednodušší

Za starých časů představovala romantika na dálku komunikaci prostřednictvím psaní dopisů. Pak přišel telefon. V dnešní době jsou běžné videohovory se zvukem v reálném čase. Díky nim jsou věci mnohem osobnější a bezprostřednější. Mnoho odloučených partnerů zároveň využívá pestré nabídky erotických pomůcek ovládaných přes mobilní aplikace. Zatímco s partnerem kupříkladu mluvíte, on řídí vibrátor ve vašem klíně. Jste si bližší než kdy dřív.

Pokud váš vztah přežije, víte, že je silný

Vztahy na dálku se spojují s problémy, jako je odloučení, nedostatek fyzické intimity a podobně, nicméně pokud tohle všechno překonáte, partnerství je posíleno. Víte, že máte dobré základy pro budoucí soužití, vztah stojí na silných základech. Ostatně, právě tohle potvrdil výzkum Cornellovy univerzity z roku 2013, během kterého akademici zkoumali 63 geograficky odloučených párů. Ukázalo se, že vztahy na dálku jsou udržitelné, ale také často kvalitnější než ty „tradiční“.

Zdroj: Názor autora, https://news.cornell.edu/stories/2013/08/new-media-allows-requited-love-know-no-distance







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat