Sexuální maraton po celou noc

Na sexuálních rychlovkách není nic špatného, naopak. Jsou kořením milování a protikladem dlouhého mazlení se všemi náležitostmi – předehrou a dohrou. Že žádný intimní maraton neznáte, protože vy nebo partner v posteli příliš dlouho nevydržíte? Spolehněte se na tyhle věci, zpomalí běh událostí!

Sexuální maraton může trvat několik hodin, nebo dokonce celou noc. Když jde o tuhle pikantní záležitost postavenou na výdrži, je jasné, že i ti nejzkušenější a nejenergičtější milenci ze sebe vydají úplně všechno. Jeden orgasmus pak střídá druhý, rozkoš je znásobená. Chcete něco takového zažít? Projděte základním manuálem!

Nic nechtějte uspěchat

Pakliže víte, že partner ultra rychle vyvrcholí v pozici, kdy mu obkročmo sedíte v klíně, vyvarujte se jí. Spíš stupňujte vzrušení a oddalujte orgasmus, co vám síly stačí. Vybírejte sexuální polohy, které z tohoto hlediska nepředstavují žádné riziko, a pozici změňte hned, pokud máte pocit, že vás příliš unavuje. Když prevence selže, hlavu si s tím nedělejte, vyvrcholení nemusí být konečnou tečkou. Až se vy nebo partner vzpamatujete, můžete pokračovat ve stimulaci a znovu vydražďování.

Hýčkejte se

Maraton intimity rovná se prozkoumávání a péče. Rozmazlujte se, vyzkoušejte tantrickou masáž, masáž prostaty, hledejte bod G, nebo přitlačte na bod SP6. Ten najdete nad čtyřmi prsty od kotníku (z vnitřní strany nohy). Tahle malá prohlubeň, které staří Číňané říkají San Yin Jiao, snižuje úzkost a stres a povzbuzuje libido. Na pár vteřin ji stlačte a následně tlak uvolněte. Opakujte několikrát za sebou. Do hry můžete na chvíli přivést i „zvláštního přítele“, tedy masážní hlavici či vibrátor.

Nepřehánějte to s alkoholem

Alkohol rozhodně dokáže zlepšit náladu, uvolňuje a posouvá hranice experimentování. Jenže na druhou stranu otupuje, ztěžuje udržení erekce a způsobuje ospalost. Proto to s ním nepřehánějte. Během pauz na odpočinek své tělo hydratujte čistou vodou a zakousněte něco, co vám s výdrží pomůže. Řeč je třeba o jablkách.

Díky vysokému obsahu kvercetinu, což je antioxidační flavonoid, o kterém bylo zjištěno, že hraje roli při zlepšování vytrvalosti, se i vy partner dočkáte lepších výsledků. Milenci extra podávejte vodní melou, tedy jeden z nejbohatších přírodních zdrojů L-citrulinu, neesenciální aminokyseliny, kterou tělo přeměňuje na L-arginin. Ten stimuluje produkci oxidu dusnatého, jež zase zvyšuje průtok krve do penisu a posiluje erekci.

Nezapomínejte na lubrikant

Sexuální maraton obvykle bývá vyčerpávající. Po ruce vždy mějte lubrikační gel a zvlhčujte své intimní partie, ať předejdete bolesti a podráždění. No a užijte si to.

Zdroje: brobible.com, eatthis.com, hindawi.com  







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat