Komentáře k článku

Sabrina 24.01.2022

někd ymám chut na krasnou a vášnivou rychlovku, někdy na dloué a něžné líbáné. Jak kdy, podle nálady

xxkouckaxx 23.01.2022

jak kdy , někdy rychlovku , jindy mazlení

1004 21.01.2022

Pro všechny milovníky krásných žen a související hudby, na dobrou noc... https://www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU

1002 21.01.2022

Ahoj.

...chtěl bys víc než můžeš, ztratit, ten kdo prohrál musí platit, tak nech si poradit... 21.01.2022

Ale mladí to nemají o nic lehčí. Měli by si představit, že je jim o třicet let víc a podívat se svojema staršíma očima na to, co by dnes měli dělat líp. V čem zabrat. Do čeho se naplno ponořit a kde polevit. Čas je totiž neúprosný pro každého. A stáří už moc neriskuje, to mládí může hodně ztratit.

Siraellen 21.01.2022

Střídáme to

AW 21.01.2022

Má svůj den, tak slavnostně ji vítám, svých sedmnáct...tak ať se dneska všem líbí...má slavný den. Za tou zdí nezájmu mužů je ještě další zeď "zájmu červů". Je lepší ji překročit poničená a opomíjená než žádoucí a naplno svázaná s životem. Špatně by se odcházelo, když by byl život ještě sladký.

Čas na pokus 1001 20.01.2022

A to bych jako nemohla celou noc spát? Brr. To by bylo jako na silvestra, akorát, že tam je to "jenom" do půlnoci. Tohle je jen pro mladý. To já se radši zachumlám do peřinek a spustím svůj chrápací maraton. Jak se všechno s věkem mění. A nakonec to prý začne dávat smysl a souvislosti. Spánek je lahodnější než sex, známí jsou lepší než přátelé, protože tě nemůžou opustit a vždycky víš, na čem s něma jsi a nic si nenamlouváš a běžný pracovní den je lepší než dovolená. Dobrou noc.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat