Zatěžkávací zkouška pro intimní partie

Plánovaný, spontánní i inovativní. Už jste tyhle druhy sexu vyzkoušeli na vlastní intimní partie? Můžete tím upevnit vztah a ještě si užít spoustu zábavy!

O tom, že je sex důležitý, se mluví a píše neustále. Svazek na něm sice nestojí, ale rozhodně se kvůli němu může zhroutit.

Sonda do hlubin partnerského štěstí

„Sex není jen penis a vagina. Jeho základem je poskytování a přijímání potěšení. Prohlubuje intimitu, důvěru a vzájemnou harmonii, přičemž dokazuje oddanost k partnerovi,“ domnívá se newyorský vztahový terapeut a autor knih o lásce Stephen Snyder. „Vítané jsou samozřejmě i jeho zdravotní výhody. Snižuje hladiny stresových hormonů, tlumí bolesti a příznivě působí na svaly pánevního dna,“ vyjmenovává odborník (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5209754/). Zároveň upozorňuje na to, že existují druhy sexu, které by měl pro zachování vášnivé jiskry vyzkoušet každý pár. Jdete do toho?

Plánovaný sex

Na plánovaný sex lidé obvykle nemají ten nejlepší názor. Myslí si totiž, že co je předem stanovené, to postrádá romantiku i kouzelný moment překvapení. Možná na tom něco bude. Ale pozor, je tu polehčující okolnost. „Když si s protějškem vynahradíte čas na milování, dáváte tak jasně najevo, že milostný kontakt je pro vás prioritou, a to i po mnoha letech společného soužití,“ obhajuje tento způsob povyražení terapeut Stephen Snyder. Má to logiku, že?

Spontánní sex

Abyste si se svojí drahou polovičkou užili i bezprostřední vášnivé chvilky, nechte se čas od času unést  spontánní „přepadovkou“. Ráno ve sprše, o polední pauze nebo při přípravě večeře? Kdekoli a kdykoli! Sexuální okna příležitostí se otevírají bez upozornění, tak toho využijte. „Někdy je to rychlé, jindy naopak zdlouhavé, ale vždycky mocné v tom, že vám to připomene svobodu a zábavu, kterou pohlavní styk přináší,“ vysvětluje americká vztahová koučka Laurie Mintz.

Inovativní sex

Co takhle vpustit do ložnice čerstvý vítr i nápady? Může to dopadnout jen dobře. „Inovativní sex je něco jako výprava do neprobádaného území. Může to být cokoli od nové polohy a testu erotických pomůcek až po obyčejnou změna místa,“ konkretizuje jmenovaná expertka Laurie Mintz.

Zdroje: imom.com, https://www.thehealthy.com/sex/obstacles-to-healthy-sex-life/,https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5209754/, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4333035/, https://www.drlauriemintz.com/post/doing-sex-differently-ditching-the-usual-way







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat