Komentáře k článku

Smutný komik 03.06.2022

A co úmysly vdané ženy při svádění?

Siraellen 03.03.2022

Nikdy

Detailista 02.03.2022

Pro Ivetu:To pravděpodobně tušíte,pár jich znám a všechny si toto pojmenování plně zaslouží. Vdaná žena,která chodí do práce,stará se o rodinu,děti a všechny starosti táhne sama, protože milostpan se "nudí"a musí si "kořenit"vztah,nemá proti svobodné micince, dobře vyspinkané,dobře napapané,načančané a nadržené žádnou šanci. A žádná nevěra nikdy neupevnila vztah,to jsou kecy a zástěrka pro nevěrníky. Je nutné si přiznat, že nevěrník nemá svého partnera rád,neváží si ho,obelhává ho a boji se jen o své pohodlíčko.A jsou to právě tihle sobci,kteří pak blábolí o "rodině", přestože je to pro ně jen zástěrka ,aby nemuseli nést odpovědnost za své chování. Když se mi to nelíbí,tak se rozvedu,děti si vezmu do péče a tu megeru manželku pustím k vodě, když je tak nemožná,přeci nedovolím,aby zničila ještě děti. Nebo je to jinak ?

xxkouckaxx 01.03.2022

to dělají jen ubožáci a ne chlapi

Robert 01.03.2022

Tam mělo být mé jméno a né Iveta 🤭

L 01.03.2022

Nikdy bych si nic nezačala s ženatým chlapem, byl by to hnusný podraz k jeho ženě. My holky přece musíme držet spolu a nechovat se k sobě navzájem jako mrchy.

Iveta L 01.03.2022

Fakt? S jak říkáte, myšleno vaší ženskou mluvou, té,co si začne s ženáčem?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat