Úmysly ženatého muže při svádění

Je milý, flirtuje s vámi, možná, že vás dokonce zve na schůzku. A to i přesto, že je ženatý! Proč to dělá a co tím sleduje? Motivů, proč vás zadaný muž svádí, je hned několik! 

Nevěra je běžnou součástí životů. Podle amerického Institutu pro rodinné studie asi 20 % ženatých mužů a 13 % vdaných žen podvádí (1). A statistiky se rozšiřují. Zrovna teď si na vás brousí zuby váš kolega, šéf, soused nebo bývalý partner, který skočil do chomoutu před pěti lety. Co ho k tomu vede?  

V manželství mu něco chybí 

Usmívá se, když se k vám přibližuje, třeba i schovává svoji levou ruku se snubním prstenem na ruce, je laskavější, sám od sebe vám píše, třeba i v nevhodnou denní nebo noční dobu, a vůbec se chová podezřele. Ano, měl by zařadit zpátečku, o tom není pochyb, ale on si nemůže pomoci. Je nešťastně ženatý a svoji frustraci ventiluje skrz potřebu pozornosti od jiných žen.  

Ovládá ho jeho osobnost  

Sebestřední narcisté jsou velmi sobečtí a starají se jen o sebe. Jejich ego je obrovské, neohlížejí se na city někoho jiného. Není tedy divu, že se vás ženatý muž snaží pronásledovat, pokud je narcis. 

Dlouho neměl sex 

Dvoří se vám, má dvojsmyslné narážky a nebojí se ani letmých doteků. Taky se zajímá o váš osobní život a vyptává se na něj, často pochválí váš vzhled. Jak si to vyložit? Může ho dohánět období sexuálního půstu, chybí mu fyzické sblížení. A to ale není výmluva (nebo snad omluva) pro jeho chování.  

Myslí si, že je to jen hra 

Někteří muži jsou prostě jen super přátelští, což se v očích ostatních jeví jako flirtování. Dotyčný vůbec nemusí mít v úmyslu pokračovat v nějaké akci.  

Prochází krizí středního věku 

Když lidé stárnou, bývají nervózní. Ve zpětném zrcátku vidí své mládí, a tak cítí potřebu dokázat si, že ještě nepatří do starého železa. Často si pro flirtování vybírají ženy mladších ročníků.  

Touží po zábavě 

Je ženatý, to ano, ale líbí se mu představa, že by se dostal do postele s jinou ženou  jen tak pro zábavu! Před románkem a sexem by nejspíš několikrát zopakoval, že své manželství nehodlá ohrozit a sblížení mezi vámi a jím pro něj představuje pouhé zpestření všedních dní. I to je varianta. 

Myslete na to, že románky jsou pro ty, kdo je umějí zvládnout. Jakkoli to zní sladce, jedná se o past. Být v pozici ženy rozvracející rodinu není nic příjemného. A vždy je tu možnost, že se nevěrník ke své drahé polovičce vrátí.  

Zdroje: názory autora,  (1) https://www-healthtestingcenters-com.translate.goog/research-guides/admitting-cheating/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=sc, www.lovepanky.com 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat