Misionářská poloha bez závanu nudy

Misionářská pozice patří k pěti nejčastěji praktikovaným polohám, která ale po čase může začít nudit. Jak a čím se dá zpestřit? Využijte polštáře, erotické pomůcky i podlahu!

Někdy je to prostě jediný způsob, jak se pomilovat. Po náročném dni se vám do divočejších a fyzicky náročnějších milostných pozic nemusí chtít, proto je tu misionář, tedy stará a známá klasika, kdy žena leží na zádech a muž do ní vstupuje seshora. Co to takhle trochu okořenit? Zbraně máte!

Přidejte vibrátor

Misionářská pozice není pro použití vibrátoru nejpřístupnější, nicméně všechno jde, když se chce. Ačkoli jsou těla milenců v těsném kontaktu, lze mezi ně přizvat někoho do trojky. Vhodné jsou párové vibrátory se dvěma konci, přičemž jeden z nich se zasouvá do pochvy. Vibrace pak dráždí nejen vaginu, ale i penis (1).

Vypodložte pánev

Pod pánev si vložte jeden, dva polštáře. Obecně platí, že misionářská pozice je pro hledání a stimulaci bodu G přátelská, nicméně když pánev zvednete vzhůru, je přístup k tomuto bájnému místu ještě snadnější. Pak už jen stačí najít ten správný úhel, který vám vyhovuje (1).

Změňte lokalitu

Otázka, co se stane, když vystoupíte ze své komfortní zóny, zodpovězena. Tělo začne produkovat hormon dopamin, díky kterému se začnete cítit dobře, spokojeně a šťastně. Proto se z postele v ložnici přesuňte třeba do obýváku na podlahu. A obklopte se měkkými dekami nebo polstry, ať si zajistíte pohodlí )1).

Experimentujte s oblečením

Ihned, jak se začnete líbat, zbavujete se oblečení a odhalujete kůži. Nic proti tomu, ale změna je život. Nechte si na sobě dlouhou sukni, kalhotky jen tak ledabyle odsuňte stranou a vůbec se svlékáním nespěchejte. Sexu to dodává to punc zhýralosti (1).

Stehna tiskněte k sobě

Jakmile do vás partner vstoupí, pokuste se stehna tisknout k sobě, čím vytvoříte vhodnější podmínky pro celkovou stimulaci vás obou. Těsnější prostor se totiž rovná intenzivnější tření. Své nohy také můžete vyhoupnout na partnerova ramena, nebo si je přitáhnout k hrudníku tak, aby penis pronikl hlouběji (1).

Přidejte ochucený lubrikant

Jahoda, kokos, mojito, čokoláda, vanilka, co je libo. Použití lubrikantu na vodní a silikonové bázi je zcela bezpečné pro kontakt s ​​jakýmkoliv druhem kondomu. Voňavé mazadlo potěší vaše smysly, a pokud si vyberete to, které zvyšuje citlivost intimních partií tím, že prokrvuje genitálie, může se i původně lenivý misionář proměnit ve vaši oblíbenou jiskřivou polohu (1).

Zdroje: Názor autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7691886/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat