Anální sex může být lepší než ten vaginální

Opravdu je tak báječný, jak se o něm povídá? Pro některé ženy je anální milování dokonce lepší to vaginální, a tohle jsou důvody!

Tabuizovaná témata už téměř neexistují. Z různých průzkumů vyplývá, že anální sex někdy vyzkoušelo 25 % žen, přičemž 8 % ho praktikuje pravidelně (1). Ano, i navzdory tomu, že se o něm stále mylně říká, jak je bolestivý, nehygienický a vůbec zhýralý. Tak co na něm tedy dámy, které milují stimulaci svého pozadí, vidí?

Vyvolává jiné orgasmy

Ve srovnání s vaginální oblastí je ta anální citlivější, protože stěny řitního otvoru jsou tenčí než stěny vaginy. To správné místo, díky kterému můžete orgasmus prožít i vy, najdete prostřednictvím prstu, vibrátoru nebo penisu. Zatlačte směrem k pupíku, jako když k sobě někoho voláte, a na tuto oblast vyviňte tlak. Vyhněte se ovšem prudkému přirážení, které by mohlo být bolestivé. Anální orgasmus je v každém případě jinak zabarvený než ten vaginální (2).

Lze ho praktikovat kdykoli

V těhotenství, po porodu, při menstruaci, ale i z důvodu zachování panenské blány… Anální sex lze praktikovat kdykoli. Patří i ke způsobům, jak si užívat tělesné radosti bez následků, jako je těhotenství. To je důvod, proč mnoho párů aspoň občas upozadí klasický pohlavní styk a dá přednost vstupu zadním vchodem. Kdekdo se však domnívá, že právě anál chrání před pohlavně přenosnými chorobami, ale není tomu tak. Vždy používejte prezervativ a nenechte partnera, aby se nekontrolovaně pohyboval ze zadní části vašeho těla k té přední. Hrozí zavlečení fekálních bakterií do pochvy. V takovém případě hrozí infekce, která se projevuje jako hustý, většinou nažloutlý až smetanový výtok, který může zapáchat (2).

Zpestřuje sexuální život

Na žebříčku oblíbenosti sexuálních praktik se na prvním místě drží sex orální, následován sexem vaginálním. Top trojku uzavírá anál, který zpestřuje jinak poklidný, lenivý a nudný sexuální život. Mnoho žen uvádí, že s dostatečnou lubrikací a citlivým milencem právě při análním sexu dosahuje intenzivnějších orgasmů. A není divu. Poté, co je oblast správně stimulována, může vyvolat stejné uspokojení jako při vaginálním sexu. A pak je tu ještě další, neméně překvapivá záležitost (2).

Prohlubuje pouto mezi partnery

Jakmile análu dáte zelenou, posunete svůj milostný vztah i v jiné rovině. Jelikož je hýčkání zadečku velmi intimní záležitostí, která vyžaduje plnou důvěru v aktéra (muže), užijete si pocit naprostého odevzdání. Vlastně partnerovi předáte kontrolu nad svým potěšením a ukážete mu, že plně věříte v jeho citlivý přístup a schopnosti. To mezi vámi posílí pouto (2).

Zdroje: Názor autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5588879/, (2) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19740231/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat