Příjemné sexuální polohy pro milence s nadváhou

Nepatříte mezi ultra štíhlé modelky, ale v posteli si chcete užít stejně jako každý jiný. Jaké polohy preferovat, aby bylo milování i s pár kily navíc maximálně pohodlné?

Vášeň, rozkoš, ale i bezpečnost a komfort. To všechno při sexu můžete zažívat. Co na tom, že máte nadváhu?  Experimentujte a vyberte si nějakou z těchto čtyř milostných pozic, díky kterým v posteli zažijete větší potěšení.

Psí styl

Mezi jednu z nejlepších sexuálních poloh pro „holky krev a mlíko“ (a jejich partnery) je psí pozice, kdy je žena na všech čtyřech a muž za ní klečí. Nutně to tak ale nemusí být. Hrudníkem se opřete o okraj gauče, nebo se vypodložte polštářem. S oporou se v této poloze, která rafinovaně schovává větší bříško, udržíte mnohem déle. Psí styl je také vhodný pro sebestimulaci, navíc počítejte s hlubokou stimulací svého klína. Partner si měl počínat něžně.

Lžíce

Lžíce zná i Kámasútra. Na boku, hezky v řadě za sebou a s mírně pokrčenýma nohama žena leží před milencem, který do ní vstupuje zezadu, přičemž muž obvykle jednu ruku protáhne pod hlavou své milenky tak, aby dosáhl na její ňadro. A to je víc než žádoucí.

V případě, že vám partner saje nebo jinak stimuluje bradavky, mozek začne uvolňovat hormon oxytocin, který je stavebním kamenem při vytváření emocionálního pouta mezi partnery. Lžíce jako takové jsou ideální pro „prostorově výraznější“ krásky a těhotné ženy, pohodlně se v nich milují i muži. Lžíce umožňují střední hloubku průniku i anální sex. Nohy u sebe zajišťují silnější stisk pochvy.

Přes okraj postele

Vy si lehnete na záda přesně na okraj postele a muž si klekne mezi vaše nohy. Pokud mu to výška postele neumožňuje, dá si pod sebe polštář. Pohyby dělá on, poloha patří spíš mezi oddechové, nicméně větší hloubka průniku slibuje příjemné chvilky. Jelikož se ale preference sexuálních poloh pro páry s nadváhou mohou lišit, komunikujte spolu a nebojte se ozvat, pokud vám pozice nepřijde pohodlná.

Hurá do sedla

V tradiční pozici, kdy je žena nahoře, jezdkyně obkročmo sedí na muži, zatímco on leží. Žena ovládá tempo a hloubku průniku. Pro milenky s nadváhou je vhodnější její obrácená verze, jež se lépe přizpůsobuje tělesným rozměrům. Sice neumožňuje oční kontakt, ale na druhou stranu se v ní dá předklánět, podpírat dlaněmi a měnit úhel pronikání. Stejně jako v psím stylu můžete v této poloze snadno stimulovat svůj klitoris.

Zdroj: Názor autora - celý článek 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat