Ideální čas na první sex od seznámení

Čeká vás další rande. Uvažujete o tom, zda si oholit nohy? Přece, co kdyby náhodou došlo na intimnosti! Není to ale příliš brzy? To vám asi nikdo nepoví. Jednejte podle svého citu a svědomí. Je to jen a jen vaše rozhodnutí!

Jak dlouho byste měli čekat na první milování? To je otázka, nad kterou mnozí nás přemýšlejí celá léta, ale stále jsme nenašli uspokojivou odpověď. Komu se to možná podařilo?

Kolik času je tak akorát?

V kultovním seriálu Sex ve městě hlavní představitelka Carrie Bradshaw a její přítelkyně zpopularizovaly pravidlo tři schůzek. Jak již název předesílá, tento nepsaný „zákon“ vychází z myšlenky, že než se v posteli setkáte s novým partnerem, je čekací lhůta v podobě třech setkání ideální. Tak jistě, cílem je dotyčného nejprve pořádně „omrknout“ a zároveň nepůsobit příliš horlivě ani nezaujatě. Přijde vám to logické a správné? Vám možná ano, jiní tento názor třeba tak úplně nesdílí.

A vůbec! Co je komu po tom?

„Populační posedlost tím, kdy se člověk rozhodne mít či nemít sex, svědčí o našem puritánství a nutkavé potřebě soudit,“ stěžuje si ruská imigrantka a moderátorka Sofiya Alexandra, jejíž podcasty zaměřené na lásku a sexualitu sledují lidé po celém světě. „Nechcete investovat spoustu času do rýsujícího se vztahu, jen abyste si potom uvědomili, že nejste eroticky kompatibilní. Když čekáte příliš dlouho, pak zase riskujete, že ztratíte ono vášnivé jiskření a vstoupíte na území platonického přátelství,“ domnívá se jmenovaná internetová celebrita. Tak kdy tedy svléknout svršky? Nemůže s přesnější lhůtou poradit věda?

Trable s definicí všechno komplikují

Věřte, nebo ne, zda jsou tři romantické schůzky skutečně tak akorát, to netuší ani odborníci. Největší problém je asi to, že rande spadá mezi mlhavé termíny. Je to jen večeře ve dvou a při svíčkách? Nebo se počítá i to, když vyrazíte ven se skupinou přátel? A liší se rande od běžné procházky či videohovoru? Dokud takovému dostaveníčku někdo nedá jasné obrysy, nikam se asi nepohneme.

Zdroj: názory autora - celý článek 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat