Komentáře k článku

Siraellen 23.06.2022

Tomu nevěřím

matej 20.06.2022

jo a ještě jsem chtěl dodat: nikdy neuvádějte jako zdroj své vlastní názory. I když se snažíte napsat pravdu, tak to působí akorát značně neprofesionálně a srážíte si s tím kredibilitu článku.

matej 20.06.2022

jako působí to až banálně, ale je pravdou, že obecně emoční nevěra je kolikrát horší než jednorázový úlet. Jde o to, že si člověk pěstuje alternativní vztah s někým jiným a postupně vkládá stále víc citů a času do takového vztahu. Nejenže pak může k něčemu časem dojít, ale hlavně když už k něčemu dojde, což je dost pravděpodobné, tak se pálí mosty, namísto toho, aby to partneři spolu nějak vyřešili a časem "hodili" za hlavu. A hlavně, kolikrát emoční nevěra nemusí být ani podmíněná nějakým nedostatkem v hlavním vztahu, je to prostě jen neškodná zábava/flirt, tak o co jde, že? Jenže ono se to postupně stupňuje a dotyčný, co takto podvádí, si to stále nepřipouští a nepřipouští, až je v tom po uši a zničí tak nejen svůj hlavní vztah, ale i sám sebe a svůj - kdysi tolik milovaný - protějšek. A právě ona emoční nevěra pak i nejvíc bolí. Časem vidíte, jak je někdo jiný důležitější než vy a to přitom neděláte nic špatného, partnerovi/partnerce se věnujete, ale stále cítíte, že už nejste ten první a začnete pociťovat pocity méněcennosti a nedostatečnosti. Pak po odhalení se objeví i strach, deprese, nervozita a obecně nedůvěra ke všem. A to vše jen kvůli pár hezkým smajlíkům a nevinným komplimentům, které byly na začátku. Prosím, pokud si dopisujete takto s někým, přestaňte to dělat, dokud to ještě zvládnete. Jinak zničíte všechno jak ve svém, tak v partnerově životě.

Kim 20.06.2022

My s manželem nemáme žádné sociální sítě. Žádný Facebook, Instagram, Twitter ani podobně. A je klid, nehrozí tudíž lajkování, sledování, psaní si. Jinak k anketě - nevěru bych nedala, to byvh nezvládla, byl by rozvod.

matej Kim 20.06.2022

na tohle trochu bacha. Jako pokud vám to obecně takto vyhovuje, tak jedině super, ale pokud to máte jen jako ochranu před potenciálním úletem, tak to na mě krapet působí jako vězení, ten váš vztah. Za prvé: když člověk chce, tak si cestu vždycky najde. Za druhé: zakázané ovoce nejlíp chutná. Za třetí: kde je omezování svobody, je i touha po ní. Jinými slovy, to, že si nepíšete s nikým jiným by nemělo být podmíněno absencí platforem k tomu určených, ale tím, že to ani jeden z vás v prvé řadě nechce a nikdy dělat nebude.

xxkouckaxx 20.06.2022

já se kvůli tomu rozvedla

NikoKrupi 19.06.2022

Njn podvodnice a tech je na internetu hodne ze? co nektere pisou je mi na zvraceni .... u me kazda vi ze tohle nebude jen my nikdo jiny:) jake ma byt heslo ? a jeste biometrie? hnus ..... dam vam jednoduchou radu :) ihned nebo pa :)))) nemilujes konec:) presne jak to delam u pipin na seznamce tolik hlarek co mi psalo :) jednoduche nemas co skryvat ? webka aha ty ji nemas jo ? mobil jako neni ? aha? vidim mlade slepice jde s klukem a hadejte kdo ma v ruce mobil ? zenska ..... je lehke poznat ze zena je neverna je to co ? mily zlati matematika krivka v sexu opravdu nejde dolu bum a je po sexu .) a kazde vete je minimalne jedna informace XD zeny jsou prolhane bohuzel,,,,,,,, mejte se a papa XD

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat