Mikronevěra může představovat skutečný problém

Smajlík sem, smajlík tam, následuje pochvala vzhledu a flirt na síti je tu. Mikronevěra se označuje za nový druh podvádění, který na první pohled působí skoro až průhledně. Zdání však klame. Jak snadné je překročit všechny hranice a kdy má váš partner našlápnuto k průšvihu?

„V tom tílku máš dost nabité zbraně, měla bys sis na ně nechat udělat zbrojní pas!“ Původně nevinné hlášky v prostředí internetu, které „vysílá“ jedna osoba vůči té druhé, mohou přerůst v hlubší komunikaci a něco víc. Takovému chování se říká mikropodvádění, které obvykle začíná jako emocionální „úlet“ a zábava schovaná za tím, že on nebo ona má „nezištný“ zájem o někoho dalšího, navzdory (fungujícímu) vztahu. Jde vlastně o nevěru bez fyzického kontaktu, tedy na síti. Pokud pochybujete o tom, zda má váš partner čisté svědomí, monitorujte jeho chování. Tyhle signály zvěstují, že pravděpodobně něco skrývá!

Pořád visí na svém telefonu

Telefon si bere do koupelny, na záchod, na procházku se psem a často si ho pokládá hned vedle varné desky, zatímco připravuje večeři. V případě, že je váš protějšek takto zaneprázdněn, všímejte si, zda svůj telefon skrývá, pokud vás vidí přicházet, začne ho používat až v momentě, kdy opouštíte místnost, popřípadě si z přístroje dělá bariéru mezi vámi a jím (natáčí displej k sobě tak, aby nebylo možné na něj z vašeho úhlu vidět).

Náhle nastavuje nebo mění hesla

Nikdy neměl nastavený přístup do mobilu na otisk prstu, v počítači nebylo heslo. To teď neplatí. Chcete si stáhnout film, ale do notebooku se nelze dostat, přičemž partner se zdráhá heslo odtajnit (nebo mu to minimálně působí velké obtíže). Ano, máte pravdu, něco je skutečně jinak.

Sleduje svoji bývalou

Přátelství s ex nutně nemusí být špatné nebo toxické, ale jestli váš partner svoji bývalku nadměrně sleduje, často lajkuje její příspěvky na sociálních sítích, je s ní v kontaktu a navíc ho rozhodí každá zmínka o ní, buďte v pozoru. Může to znamenat, že se protějšek nevyrovnal s minulostí a oddává se mikropodvádění.

Odcizili jste se

Pokud mezi vámi a vaším partnerem vznikla velká komunikační propast, důvodem může být mikropodvádění. Ohlédněte se o pár dní či týdnů zpátky. Pokaždé, když se ho pokusíte konfrontovat, natož s ním komunikovat, obrátí se to proti vám? Ať děláte, co děláte, je všechno špatně? Místo společného sledování filmů se protějšek separuje ve vedlejší místnosti (s telefonem v ruce) a na společenské akce radši chodí sám? Pravděpodobně svoji energii investuje někam jinam. Budete chtít znát celou pravdu?

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat