Opakující se sexuální přešlapy

Skutečnou tragédií partnerských a milostných vztahů není to, že se pokazí, ale to, že se milenci nechtějí poučit ze svých chyb. A že jich je! Zde jsou některé běžné sexuální přešlapy, které by páry už konečně měly přestat dělat!

Vášeň trvající navěky. Kdo by si zrovna tohle nepřál? Nemožné to není, ale leckdo svoje šance na fungující a zdravý sexuální život snižuje prostřednictvím hloupých návyků nebo postojů. Čeho byste se i vy (ideálně společně s partnerem) měli vyvarovat? Těchto pět chyb pohřbívá libido i veškerou snahu o zlepšení sexuálního spojení!

Chyba číslo 1: Máte velmi omezenou definici sexu

Většina lidí si myslí, že sex je průnik penisu do pochvy, přičemž to ostatní je vedlejší děj hlavní události. Pravda je taková, že pokud si právě tohle myslíte, jsou vaše intimní možnosti a schopnosti velmi omezené. Když pod zastřešující termín „sex“ zahrnete i další sexuální akty, jako třeba ruční a orální stimulaci, prstoklad, sex mezi ňadra a půlky, a povoláte erotické hračky, zpestříte své sexuální zážitky. Dokonce i maličkosti (sexting, erotický tanec nebo chlípné řeči) mohou mít pro sexuální život obrovské výhody.

Chyba číslo 2: Hrajete tichou poštu

Akce a reakce je alfou a omegou sexu, navzdory tomu, že komunikace o vlastních touhách a přáních může být nepříjemná. Ticho ale v posteli ještě nikdy a nikoho neudělalo šťastným. Proto jděte s pravdou ven (ústně), nebo milenci napište dopis (tip pro nesmělé).

Chyba číslo 3: Trpíte mylnou představou, že vášeň trvá věčně

Většina párů se domnívá, že láska a vášeň vydrží navždy, jenže kdyby to tak bylo, neslyšeli bychom o rozvodech. Na vášnivém sexu se musí pracovat, protože je vystaven realitě a stresu. Jaké si to člověk udělá, takové to také má!

Chyba číslo 4: Nejste spontánní

Stisknout, sevřít, hladit, pak ještě jednou a to celé dokola…. Je fajn, když víte, co druhému dělá dobře, ale pokud se až příliš soustředíte na techniku, neprohlubujete spojení mezi vámi a milencem. Sex není o tom, co děláte, ale jak to děláte a kým jste. Naučené techniky intimitu nevytvářejí, ve skutečnosti vás rozptylují od sebe samých.

Chyba číslo 5: Příliš lpíte na orgasmu

Není žádným tajemstvím, že tlak na výkon nevede k dobrému sexu. Zaměření se na orgasmus vytváří ohromná očekávání a vyvíjí tlak na jednu osobu, která trpí tím, že „musí“ svoji drahou polovičku přivést k vyvrcholení stůj co stůj, jinak je na stole studená večeře. Právo na orgasmus ale neexistuje a zároveň není fér dávat za jeho vyvolání zodpovědnost právě milenci.

Zdroje: názory autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat