Společná masturbace je sexuálním trendem

Bez předehry není dobrého sexu. Takže je dobře, že vždy existují nové sexuální trendy, které do ložnice přinesou něco nového. Jak posunout předehru na novou úroveň s Mutual Masturbation?

Předehru byste rozhodně zanedbávat neměli. Podle studie (1) zveřejněné v časopise Journal of Sex & Marital Therapy dojde vyvrcholení během skutečného aktu pouze 20 procent žen. Pro většinu z nás je proto dlouhá a kvalitní předehra pro dosažení orgasmu o to důležitější.

Sexuální hra před samotným aktem podporuje růst sexuálního napětí a vzrušení a může znamenat cokoli se od mazlení přes orální sex až po používání sexuálních hraček. Pokud ale hledáte inspiraci, jak vaši ložnici zase rozžhavit, můžete zkusit Mutual Masturbation (2). Co si pod tím představit?

Intenzivní předehra

Mutual mastrubation neboli společná masturbace je vlastně zcela přirozená. Zaprvé, každý dělá svýma rukama, co se mu líbí nejvíce. Dotýkáte se sami sebe a váš partner dělá totéž. Můžete svého partnera a jeho chtíč pozorovat, což zase přispívá k vašemu vlastnímu chtíči. Vzájemná masturbace můžete kombinovat s líbáním, vzájemnými dotyky nebo „dirty talking“ (2).

Pro koho se hodí společná masturbace

Pochybujete, zda je tento konkrétní typ předehry něco pro vás? Prospěch z tohoto sexuálního trendu by mohli mít páry, které se snaží otevřeně sdělit své sexuální touhy a jejichž sexuální vztah je naprosto otevřený. Protože – my sami nejlépe víme, co se nám líbí a co ne, kde chceme, aby se nás druhý dotýkal a kde ne. Pokud budete pozorně sledovat, jak váš partner masturbuje, posílíte nejen své vzrušení, ale můžete se také hodně naučit a načerpat inspiraci pro žhavé chvíle ve dvou (2).

Zdroj: (1) www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/0092623x.2017.1346530, (2) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8207282/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat