Sexem k hezčím vlasům

Pokud vám vlasy rostou pomalu a navíc i hodně vypadávají, je nejvyšší čas na pravidelnou sexuální léčbu. Fyzický projev lásky ale hřívě prospěje i v jiných směrech!

Nedá se popřít, že sex přináší jiskřivá a vášnivá potěšení. Zároveň upevňuje intimitu a umožňuje nám lépe poznat sebe sama. Je tu však ještě další skrytá výhoda, o které možná nevíte. Chcete mít kvalitní a krásné vlasy? Milujte se ostošest!

Rychlejší růst, kterému se nikdo nebrání

Sexuální vzrušení zvyšuje průtok krve, čímž úžasně stimuluje vlasové folikuly (1). Proč je to tak podstatné? Folikuly se na krev spoléhají, protože jim dodává kyslík a prvky klíčové pro jejich zdraví. Čím lepší průtok, tím i více výživy a silnější podpora růstu. Jakými dalšími způsoby pohlavní styk prospívá vašemu účesu? Tohle bude asi velké překvapení…

Efektivnější vstřebávání živin

Dbáte o vyvážený jídelníček, proto je ovoce a zelenina vaším „denním chlebem“? A jste si jistí, že se všemi obsaženými cennými látkami, které se v těchto potravinách nacházejí, tělo naloží správně? Některé studie naznačují, že sex pomáhá organismu absorbovat a metabolizovat přijímané vitaminy, minerály a antioxidanty (2). To znamená, že ho stimuluje k tomu, aby dodávané živiny efektivněji využilo, což se příznivě dotkne i kvality vlasů.

Nečekaná prevence vypadávání

Stres je zabijákem všeho dobrého. Kromě toho, že zhoršuje celkové zdraví, způsobuje opravdovou zkázu i na hlavě. Hormony, které se při něm vyplavují, mohou zapříčinit vlasové řídnutí a nadměrné vypadávání. Psychické napětí ale rázně utlumíte dováděním mezi prostěradly, čímž v podstatě předejdete i nechtěným ztrátám. Milování také bojuje proti předčasnému stárnutí pleti a zkvalitňuje spánek. Noční odpočinek je zase klíčový pro celkovou regeneraci (2).

Zdroje: vegamour.com, www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK51837/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6066735/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat