Komentáře k článku

Petr Kral 15.11.2019

Ty jedna feministko prober se! Dnesni holky casto ne i ani jak varit. Mozna jeste cizinky z chudych zemi. Casto maji i dobre platy za vareni kavy jako asistenky, kde priznejme nemuseli chodit ani do školy. Chlap jen tak iphone od vas asi nedostane. Chlap dre casto i v tvrdych a spinavych podminkach coz je samozremosti. Zeny maji mene narocne prace na odbornost a fyzicku a ty co chteji maji stejne i vetsi penize jak muzi, ale ty taky neco umi. Vetsins zen dels osm hodin a chlapi 6 dni v tydnu i s prescasy, tsk vo to tu melete. Kolik jeste chcete dle sebe. Mame stoleti egoismu žen. Laskave se podivejte co delali nase babicky a dnes doma holky sedi v instagramu a pisi druhym mužům. To uz je norma musti vareni a starani

verrca 20.04.2016

tak mu to dám přečíst :-)

Siraellen 08.04.2016

Nemám ráda tento svatek

konatovka 10.02.2016

Po 45ti letech tento svátek nijak významně neslavíme, je to spíše pro ty mladé. Já se přiznám, že jsem patriot a tyto americké svátky nemusím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat