Věci obtěžující sílu mužského vzrušení

Že se muž může vzrušit za pár minut, je známá věc. Jeho touha ale nemusí být věčná. Které věci ho při předehře i samotném milování dost rozptylují? Nepřehánějte to s líčením ani parfémem!

Jestli chcete, aby se muž při milování soustředil jen a jen na vás, nevystavujte ho situacím, které ho ve vteřině vykolejí! Co mužům na ženách vadí a na jaké věci si v posteli stěžují?

Obtěžující lesky na rty

Plné rty zvýrazněné leskem jsou atraktivní, ovšem jen na pohled. Jakmile se s partnerem začnete líbat, muž se k vám spíš přilepí, nehledě na to, že mu to mazlavé cosi, složené z desítek látek, které vám vůbec nic neříkají, moc nechutná. Místo lesku radši použijte obyčejný bezbarvý balzám, jenž rty zjemní nebo dlouhotrvající, odolnou rtěnku.

Silný parfém na mnoha částech těla

Parfém se má nanášet na místa, která se dobře prokrvují, kupříkladu zápěstí, spánky, krční tepny či dekolt. Není třeba se jím polévat tak, aby vás cítil soused z druhé strany ulice. Samci milují přirozenou vůni ženského těla a dobře reagují na feromony (1), přírodní chemické látky vytvářené organismem a šířené za účelem komunikace. Silné vůně „aroma“ lidského těla překrývají a působí spíš rušivě. Co se týče samotného nanášení parfémů, tak nejprve se soustřeďte na dva, tři pulzní body, pak vůni nastříkejte před sebe, následně do této mlhy přímo vejděte a vycouvejte. Na oblečení i těle zůstane lehká vrstva.

Olej – kapitola sama o sobě

Při masáži je olej povolený, ale čeho je moc, toho je příliš. Olejíčky bývají velmi kluzké, některé se hůře vstřebávají, takže jejich vinou milenci doslova „proklouzáváte“ pod rukama, není možné vás pevně chytit a přivinout k sobě. Z tohoto důvodu si na jejich aplikaci dejte pozor.

Důmyslné, ale nepraktické spodní prádlo

Košilky se složitým zavazováním na zádech či téměř nedobytné podprsenky prodlužují nástup pohlavního styku tím, že nejdou pohodlně sundat. V některých situacích jejich přítomnost není na škodu, nicméně většinou tohle negližé a spodní prádlo způsobuje víc škody než užitku. Nadržený muž při překonávání podobných překáže spíš ztrácí nervy.

Výrazné líčené zanechávající stopy

Vůči jemnému make-upu nelze nic namítat. Vyhněte se však vzhledu připomínajícímu omalovánku. Modrým stínům v kombinaci s nápadně růžovou rtěnkou dávno odzvonilo. Buď zvýrazněte oči, nebo rty. Přeplácanost není sexy! Taky se před spaním odličte. Make-up zanechává stopy a pro světlé, čerstvé povlečení představuje hrozbu v podobně odolných skvrn.

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK200980/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat