Užijte si erotické sny bez pocitu viny

Dvě hodiny. Tak přesně tohle je doba, po kterou se lidem každou noc zdají sny. Že by podle vás mohly být pikantnější? S těmito tipy vyměníte stresující horory za červenou knihovnu!

Někteří lidé jsou schopni ovládat svůj snový život a mají lucidní erotické sny. Většinou si ale muži i ženy spíše stěžují, že se jim o dotycích, líbání a pohlavním styku vůbec nic nezdá. Patříte k nim? A tušíte, jak se to dá napravit?

Sexy zážitky bez nevěry

Snění (1) je duševní stav, ke kterému dochází, když spíme. Může generovat smyslové a emocionální reakce. Experti (1) na sny tvrdí, že noční příběhy něco vypovídají o vědomých myšlenkách člověka, ačkoli pravý účel snů nikdy nebyl stanoven. Moderní výzkumy (2) ovšem naznačily, že sny hrají důležitou roli. Pomáhají regulovat naše emoce, strachy, vzpomínky i učení.

Co se týče konkrétně těch erotických, tak slavný rakouský psychoanalytik Sigmund Freud (†83) tvrdil (3), že lechtivé sny jsou produkovány naším mozkem, který se snaží splnit určitá přání a prožít něco, co považujeme za atraktivní. Ostatně, není žádným tajemstvím, že mnoho lidí má během spánku orgasmus. Během sexuálního snění se totiž zvyšuje průtok krve do pánevní oblasti, čím je klín citlivější a vnímavější. Pravdou je, že každý den není posvícení a přivolání erotických snů se může minout účinkem. Za pokus to ale stojí!

Již přes den připravte ideální podmínky

Jak vypadá váš ideální erotický sen? V odpoledních hodinách se zamyslete, jakou má podobu. Představte si hlavního hrdinu, prostředí, scénář. Přemýšlejte o partnerovi, který vás sexuálně vzrušuje, ať už je to někdo, s kým jste ve vztahu, nebo naopak někdo cizí. Můžete dokonce i přivřít oči, pohladit se ve žlábku mezi ňadry, stisknout si bradavky, přejet bříškem prstu po rtu a u toho si vybavit konkrétní podobu dané osoby. Zařídíte si tak vhodnou půdu pro pozdější snění a zvýšíte úroveň vašeho vzrušení. (Pokud máte potíže s vymýšlením vlastních sexuálních fantazií, přečtěte si erotický román.) (4).

Vytuňte ložnici a obraťte se na břicho

V ložnici ukliďte, sexy a příjemné prostředí pomáhá navodit erotické sny. Vyměňte ložní povlečení, místnost provoňte esencemi, které stimulují libido. K těm patří santalové dřevo, ylan ylang nebo jasmín. Do postele si oblečte své oblíbené krajkové prádlo. Jen se ujistěte, že vás nikde netlačí a cítíte se v něm dobře. Před spaním si pusťte jemnou romantickou hudbu a ulehněte. V případě, že toužíte po snech s prvky BDSM (výpraskem, svazováním a podobně), obraťte se na břicho (4).

Lidé spící na břiše obecně mají tendenci mít více vzrušujících snů, za což může fakt, že při spaní v této poloze dochází ke stlačování polštáře na obličej a plíce a kvůli tomu se nám hůře dýchá. Zbytek už při troše štěstí zařídí vlastní fantazie (4).

Výše uvedené techniky vyvolání erotických snů jsou jednoduché, nicméně nelamte si hlavu s tím, když okamžitě nezafungují. Pokračujte v praxi, jednoho krásného večera se určitě dočkáte svého románku z červené knihovny (5)!

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2814941/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3872037/, (3) www.cs.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud, (4) www.medicalnewstoday.com/articles/what-do-sex-dreams-mean, (5) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat