Znaky promiskuitních jedinců

Vyznat se v mužích? Občas tak matoucí! Pánové se chovají galantně a sladce, když jim o něco jde, ovšem to neznamená, že jejich snaha není zištná. Co dělají, pokud chtějí jen sex?

Vlk v rouše beránčím vysílá výmluvné signály. Pokud má zájem především o fyzickou intimitu, tedy románek na jednu, dvě noci, mohou ho jeho projevy odhalit. Znaky promiskuitních, nestálých jedinců se totiž příliš nemění. Na co si u nich dát pozor?

Vyhýbají se rozhovorům o závazcích

Když muži touží po něčem vážnějším, zajímají se o vaše emoce, pocity a zkušenosti z předchozích vztahů. Ptají se, kde se vidíte za několik let, zda plánujete děti, popřípadě jak vyplňujete volný čas s těmi už narozenými a podobně. Samec, kterému jde jen o jedno, se rozhovorům o vážných závazcích vyhýbá a mlží… „Jednou, možná, až potkám tu pravou, tak se usadím.“

„Kupují“ si čas

Muž, který se zajímá pouze o fyzický vztah, hledá výmluvy a hraje o čas. V podstatě neustále opakuje, že ho silně přitahujete, ale on potřebuje poznat i vaši emocionální stránku, jež ho pochopitelně „zajímá“ víc než kterákoli jiná oblast. Pokud se pak s vámi vyspí a už nezavolá, je to tím, že vám přece vůbec nic nesliboval. Co tedy vlastně čekáte?

Mluví o sexuálních věcech

V případě, že má muž zájem výhradně o noční zábavu, nebude se zajímat o nic hlubšího a intimního. To, že mu vyprávíte o své dovolené, rodině nebo koníčcích, ho nudí. Řeč často stáčí k intimnostem, popřípadě se zajímá, co říkáte na sblížení bez závazků, zda už něco takového máte za sebou a tak dále.

Když chválí, tak váš vzhled

Jsi úžasná, výjimečná osobnost. Jsem moc rád, že jsem tě potkal.“ Podobně laděné fráze jsou vítané a žádoucí. Nápadníka v těchto případech fascinuje vaše osobnost, ne tělo. Jakmile mu jde spíš o sex, chválí vaše oči, vlasy, ňadra, zkrátka fyzické atributy. Jak okaté!

Chlubí se svým postelovým uměním

Ve vztahu jste už trochu dál, nebo si to aspoň myslíte, takže s tím sexy chlápkem flirtujete po esemeskách. Slovo dá slovo a dojde na intimní věci. Pakliže se dozvíte něco jako „nechci se chlubit, ale v posteli jsem třída“, berte nohy na ramena. Tedy jestli vám nejde o to stát se milenkou. Tenhle „model“ se totiž snaží vyvolat zvědavost a vzbudit váš zájem natolik, aby se z pouhých slov stala realita.

Je těžko k zastižení

Na zprávy odepisuje po několika hodinách až dnech, často nebere telefony a ozývá se, když sám chce. Co to znamená? Že neinvestoval do vážného vztahu s vámi a nejste pro něj prioritou. Bude lepší poohlédnout se jinde.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat