Aby se stal orgasmus samozřejmostí

Bohužel mnoho žen dosáhne orgasmu během sexu jen zřídka. Existuje jednoduchý trik, kterým si organismus dopřejete pokaždé. Jste zvědaví?

Sex je ta nejkrásnější věc na světě – alespoň se to říká. Tato „věc“ však ztrácí na kráse, pokud dosáhnout orgasmu pro vás není samozřejmé. Ale velkému dramatu v posteli se lze vyhnout. Díky jednoduchému triku, který udělá radost oběma.

Na délce záleží

Čím delší, tím lepší. A tím nemyslíme velikost penisu. Šance na orgasmus při sexu závisí na délce předehry. Alespoň to tvrdí sexuální terapeut Ian Kerner (1). Ve své knize „More Pleasure for Her: What Drives Women Crazy during Sex“, píše, že ženy, jejichž partneři věnují 21 minut (nebo více) předehře, mají větší pravděpodobnost, že dosáhnou orgasmu. Jen 7,7 procenta žen orgasmu nedosáhne ani po dlouhé předehře.

Důvodem je, že ženské tělo a jeho orgány potřebují na „zahřátí“ více času než mužské (2). Ženská síť dráždivých zón je také větší než u muže (která se hromadí kolem penisu). Když jsou erotogenní zóny stimulovány, naplní se krví a nabobtnají – díky tomu budete lépe připraveni na sex. Pokud to neklapne ani po dlouhé předehře, můžete ještě zkusit následující (3):

Důležitost sexuální pozice

Nejde samozřejmě jen o polohy, ale také o správný mix, úhel průniku a možnost nechat se při sexu dodatečně stimulovat. Poloha, ve které si můžete rytmus určovat sami, je pro dosažení orgasmu také velmi důležitá.

Tempo si určete sami

Výběrem pozice můžete určit rytmus, který je pro vás pohodlný, a správné tempo. Pokud ho budete mít pod kontrolou, můžete se sami rozhodnout, v jakém se cítíte nejlépe, a pomoci tak své zaručené spokojenosti.

Nejlépe se k tomu hodí sexuální polohy, ve kterých „ležíte nahoře“. Klasická pozice na koníčka vám dává plnou kontrolu a také vám poskytne vděčné pohledy vašeho partnera. Tato oblíbená poloha se dá obměňovat mnoha způsoby. 

Vezměte ze správného úhlu

Nebojte se složitých variací. Pokud jde o sexuální polohy, chceme především jednu věc: Abyste se cítili pohodlně a mohli si to užít. Úhel průniku hraje pro mnoho žen rozhodující roli. Myslete na to při výběru pozic.

Obrácená pozice cowgirl vám například umožňuje mít kontrolu a pohodlí, když do vás proniká penis vašeho partnera. Ale i sexuální poloha z kámasútry zaručuje orgasmus. V takzvaném příměří leží na boku, zatímco vy položíte nohy na jeho boky. Tato poloha vám umožňuje plnou kontrolu a intenzivní průnik. Navíc oběma partnerům umožňuje spoustu intimních doteků.

Nemusí to být jen penis

Pro mnoho žen je obtížné dosáhnout vaginálního orgasmu. To jen znamená, že potřebují extra stimulaci klitorisu, aby zažili uspokojení. Pokud v oblíbené misionářské poloze svého partnera pevně obtočíte nohama a mírně pokrčíte pánev, pronikne do vás shora. Tak bude klitoris stimulovaný mnohem více.

Zdroj: (1) www.iankerner.com/about.php, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5087699/, (3) názor autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat