Sexuální hračky podle znamení zvěrokruhu

Lze spojit sex s astrologií? A proč by vlastně nemohl. Hvězdy vám napoví, se kterou erotickou pomůckou si v posteli užijete nejvíce zábavy!

Prozkoumávání vlastní sexuality lákalo lidstvo již odnepaměti. Ačkoli se malby ve tvaru erotických pomůcek našly už v jeskynních z doby kamenné, za pomyslného průkopníka intimních hraček bývá považován starověk. Tehdy se vyráběly z materiálů, které bylo možno opracovat, tedy dřeva, kamene, zvířecích rohů a kupodivu také chleba. Ti movitější se mohli potěšit kouskem tvarovaného zlata či stříbra. Dnes je situace okolo milostného vybavení pochopitelně diametrálně jiná. Moderní trh nabízí měkké materiály, kompatibilitu, vibrace i stimulaci tlakových vln. Nevíte, která pomůcka je pro vás ta pravá? Řiďte se měsícem svého narození a vybírejte podle znamení zvěrokruhu (1)!

Beran (21. 3 – 20. 4.)

Žena v Beranu si libuje v novinkách. Bývá asertivní, dynamická a energická, přičemž se ráda nechá překvapit. Její intimní partie okouzlí Womanizer, který si náhodně vybírá různé intervaly a nové vzorce stimulace, čímž udržuje vzrušení na vysoké úrovni.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je sám o sobě labužník. Náramně se pro něj hodí luxusnější silikové vibrátory s elegantním designem i vodotěsné pomůcky, které se nezaleknou ani koupelnových radovánek.

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Žena v tomto znamení zvěrokruhu bývá popisována jako zvědavá, všestranná a trochu vybíravá. A s tím je možno na poli erotických hraček dobře pracovat! Vhodný je vibrátor s pulsátorem i maximem funkcí, který ukojí i ty nejrozmanitější potřeby.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice je přátelská, citlivá, soucitná, přemýšlivá a emocionálně založená. Doslova dýchá pro svého partnera, proto s ním chce prožívat veškeré radosti. Rozhodně ocení párový vibrátor se dvěma konci, neboť působí na klitoris, bod G a zároveň i mužský penis.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice potěšení doslova zbožňuje a bývá ráda v centru pozornosti. Vzrušuje jí však i jistá tajemnost, o které ví jen ona sama. Proto si oblíbí vibrátor v diskrétním vzhledu rtěnky. Jeho krásně měkká špička slibuje tu nejžhavější masáž klitorisu.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna je ztělesněnou praktičností, zajímá se tudíž o hračky, které se rychle a snadno čistí. Jedním takovým příkladem je masážní strojek, který využije nejen pro sebe – s velikou chutí s ním poškádlí i partnera.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy sice milují klasické milostné příběhy, ale čas od času propadají milostné rebelii. Nepohrdnou pouty, peříčky ani Venušinými kuličkami. Odzbrojí je pocit slastného očekávání, takže nic nenamítají proti tomu, aby jim jejich společník zavázal oči šátkem.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vášnivá, vynalézavá i otevřená novým druhům potěšení. To je žena ve Štíru, pro kterou je největším afrodiziakem tajemství. Klidně se nechá svázat a pořádně ji rozparádí i používání vibrátoru na dálkové ovládání. Ten je parádní zábavou pro sólo dobrodruhy, ovšem nekonečné možnosti poskytuje i párům, které nechtějí zabřednout do stereotypních nudných vod.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Osoba ve Střelci je v posteli jako neřízená střela. V reálném životě potřebuje svobodu a žádné omezení, když se ale setmí, touží spíše po opaku. Vzrušení, které cítí ze svazování, se totiž nedá ani popsat! Ocení tedy pouta, přičemž si náramně vychutná každou minutu takového „uvěznění“.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ačkoli to na sobě nedává moc znát, Kozoroh je citlivým znamením. A uspokojení partnera je pro něj vším! Přednost tedy dá afrodiziakálním masážním olejům, se kterými svého milého připraví na milostný akt.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou známé svou nadpozemskou mentalitou. Mají smysl pro experimentování a ctí přírodní materiály. Proto se jim zalíbí dildo z křišťálu, odolného skla nebo léčivých kamenů.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Rybky jsou sice velcí mazlové, ale když na to přijde, přivítají i trochu drsnější sex. Ať už na Rybu muž vytasí svazovací arzenál, roubík na pusu, pouta či multifunkční vibrátor, bude jen pro. Má rada hluboké prožitky a své erotické fantazii meze neklade.

Zdroje: (1) www.womenshealthmag.com/sex-and-love/g19871899/best-sex-toys-zodiac-sign/, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat