Komentáře k článku

bOŘEK 30.01.2024

DOBRÝ DEN JAKÉ MAJÍ SPERMA NEGŘI?

Pavel M 06.02.2023

Dobrý den, na webu Erekce.cz jsem publikoval podrobný článek o tom, jak vagína chutná a jak by chutnat neměla. Čtěte zde https://www.erekce.cz/jak-chutna-vagina/

Jan 03.01.2023

Pořádně umít a ne papat ovoce

NikoKrupi 01.01.2023

Hosi vy tomu nerozumite XD to ma byt symbol a ne doopravdy nahodou ja tohle zazil a bylo to hezky XD umela hezky svadet to jo XD Moc zerete vsechny clanky na netu vcetne emina XD nepodepisuji ztrata casu milanci XD preji hodnym lidem at najdou stastnou lasku protoze ja brecim max kdyz umre mravenec v televiziXD a nebo prave kvuli lasky :) pa :)

Pepa 31.12.2022

U nás na Žižkově v hospodě starý tramp zpíval tesklivou píseň a nějaký host to zparodoval. Tramp se rozpřáhl a strašlivou silou hostovi přerazil kytaru o hlavu. Musela to pak řešit Policie ČR ale jenom to dokazuje, že trampové jsou citliví a citově založení lidé.

Vavrac.robin@gmail.com 31.12.2022

ANO

Medicus 30.12.2022

Kamarád udržuje intimní styky se svojí švagrovou a svěřil se mi, že švagrová má tlusté stydké pysky mohutné jak dva banány a že ho to vzrušuje.

Alena 29.12.2022

To není jen výsadou Gayů. Můj ženatý kamarád byl se svojí vdanou kolegyní ze zaměstnání a lízal jí přirození a při orgasmu to z ní taky vyletělo že byl celý zadělaný od hlavy až na paty. Jenom že u něho to nevyvolalo orgasmus, ale půl roku nemohl vidět ženskou. Alena.

xxkouckaxx 29.12.2022

bez toho ani ránu

Siraellen 29.12.2022

většinou ano

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat