Aby vagina lépe chutnala

Orální milování je jednou z nejoblíbenějších erotických technik mužů i žen. Dámy se mu však leckdy vyhýbají z toho důvodu, že si nejsou jisté vůní a chutí svého klína. Přitom stačí jíst ta správná jídla!

Chcete znát jedno z největších životních prozření? Ne, genitálie nechutnají jako šlehačka, polárkový dort nebo cukroví. Pochva je prostě pochva. Všechny vaginy – včetně těch zdravých – mají mírný zápach, který se mění v závislosti na sexu, menstruaci, těhotenství a dalších faktorech. Muži vaginu popisují jako ženskou tělesnou část s kovovou, sladkou, kořeněnou nebo hořkou chutí. Když máte menstruaci, železo v menstruační krvi způsobí, že chuť vaší pochvy bude kovovější, během ovulace je zase více pižmová. Věří se, že některé potraviny mají na chuť a vůni pochvy výrazný pozitivní vliv. Které to jsou?

Ananas nebo ananasový džus

Pochva je kyselá. Konzumace ananasu nebo pití ananasového džusu, stejně jako jiných citrusových plodů, mezi které patří pomeranče nebo grapefruity, pomáhá vyrovnávat pH vaginálního prostředí a dodává dámským sekretům trochu sladkosti (3).

Skořice

Skořice je zásadité koření, takže neutralizuje kyselou chuť pochvy. Navíc existují určité důkazy o tom, že skořice může léčit kvasinkovou infekci (1). V každém případě platí, že lepší vaginální rovnováha znamená lepší chuť tam dole. Skořici nemusíte? Pak ji vyměňte za kardamom. Traduje se o něm, že mám podobné účinky.

Celer

Vzhledem k tomu, že celer má vysoký obsah vody a vitaminu C, dokáže zázračně snížit hořkou chuť pochvy. Je všeobecně známé, že céčko je velmi účinné při obnově ekologie vaginálních bakterií a podpoře růstu zdravé flóry. Kousek celeru dejte i partnerovi. Celer, stejně jako petržel a pšeničná tráva, má vysoký obsah chlorofylu. Právě on pomáhá osladit chuť semene (4).

Jogurt

Jogurt musí obsahovat aktivní živou kulturu, jež neutralizuje chuť pochvy. Každodenní přísun této potraviny pomáhá přidat do těla probiotika a vyživovat dobré bakterie. To znamená minimální zápach v klíně, nemluvě o lepším zdraví (5).

Brusinky nebo brusinkový džus

Brusinková šťáva přirozeně působí proti bakteriím v systému močových cest (2). Pomáhá také udržovat vyvážené hladiny pH, což je dobré nejen pro vůni pochvy, ale i její chuť.

Čemu se naopak vyhýbat?

Pijte hodně vody, hydratace je pro tělo i genitálie důležitá, a pokud je to možné, držte se dál od červeného masa, které může klín zahalit do ostrého, slaného oparu. Špatnou pověst mají i dobroty, jež obyčejně způsobují zápach nejen z úst. K těm patří česnek, cibule, zelí, květák a chřest (5).

Zdroje: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22594097/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3370320/ clevelandclinic.org, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6775482/, (4) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34948363/, (5) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8618584/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat