Když kamarádka flirtuje s vaším partnerem

Říká se, že v lásce a válce je povoleno vše. Platí to i pro případ, kdy kamarádka zvesela flirtuje s vaším partnerem – a vůbec jí to není hloupé? Takhle tomu učiníte přítrž!

Jsou kamarádky a „kamarádky“. Ty vdané a unavené z dětí a koloběhu života leckdy nemají potřebu se před někým předvádět, spíš dávají přednost posezení a poklábosení o každodenních starostech. Ale pak jsou tu ty, které se rozvedly, popřípadě jim to doma neklape, potřebují vědět, že se mužům stále líbí, chytají „druhý dech“ a podobně. Kamarádce tohoto typu není zatěžko zaflirtovat si s vaším mužem, vždyť přece „o nic nejde“. Legrace, že? Víte, jak se tomu postavit, pokud vám takové chování vadí?

Pravidlo číslo jedna: nebuďte hysterická

To nejchytřejší, co můžete v tuto chvíli udělat, je, zachovat se jako dáma, tedy důstojně. Nevytvářejte prostor pro hádky tím, že se ukážete v žárlivém světle. Místo toho se spojte se svým partnerem a ukažte světu, že vám to klape. Nebojte se vyměňovat si se svým protějškem vědomé, pobavené pohledy, pokud se přítelkyně chová nemístně. V případě, že to nezabere, zvolte druhou taktiku.

Jestli opravdu nechcete jednat přímo se svou kamarádkou, což se nedoporučuje, a zatoužíte zachovat serióznější tvář vztahu, požádejte manžela či přítele, aby na flirtující kamarádku přestal reagovat. Žádná reakce na SMS, rychlé ukončení konverzace, když si to situace vyžádá, konec lajkování příspěvků na sociálních sítích.

Přítelkyni nekonfrontujte

Proč se hned neozvat? Vaše obavy a stížnosti kamarádka ihned použije proti vám. Bude se ohánět tím, že žárlíte, jste paranoidní, taky si přece věříte, ona by se nikdy ničeho tak hanebného nedopustila, to dá rozum! A vůbec, jste vy jako normální? Teď jste ji urazila, a to je důvodem k tomu, aby si mohla stěžovat a vykreslit vás ve špatném světle vůči vašemu stávajícímu ​​partnerovi. Tak to tedy ne.

Promluvte si se svým manželem. Upozorněte na její zvláštní chování. Pokud si užívá pozornosti, nemusí to fungovat podle očekávání a pravděpodobně budete muset nastavit nějaká základní pravidla a možná i ultimátum. Cílem ovšem je, aby se kamarádka dočkala mužského odmítnutí.

Povolejte posilu

V této taktice paradoxně může pomoci i někdo třetí, další žena. Pakliže se partner znovu ocitne s flirtující kamarádkou sám, ať už náhodou, nebo jenom proto, že se o to dotyčná zasloužila, poproste Petru, Pavlu či Zuzanu, s níž se už nějaký ten pátek znáte, aby se k nim přitočila a začala na vás pět ódy, jak jste vtipná, úspěšná, krásná, skvělá a tak dále.

Pro kamarádku, která hledá povyražení, vzpruhu a pozornost, je právě tohle nesmírně těžké. Její ego informace podobného typu neunese. Nebude schopná poslouchat takové věci o jiné ženě, zvláště ne o své přítelkyni.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat