Předměty z domácnosti, které skvěle poslouží i jako erotické hračky

Třeba zrovna máte ovulaci, během které většina žen pociťuje zvýšenou chuť na milování. Nebo si jen potřebujete ulevit od stresu. Jak a čím se můžete uspokojit, pokud nevlastníte nic, co vrní nebo samo přiráží?

Odvětví erotických hraček představuje miliardový trh s bezpočtem značek, modelů a režimů navržených tak, aby hračky maximalizovaly potěšení a podpořily váš sexuální život. Přesto se jim někteří lidé brání. Ale to nevadí, naštěstí existují „erotické předměty pro kutily“. Stačí se rozhlédnout po domě a vybrat si podle své chuti a aktuální nálady.

Elektrický holicí strojek nebo zubní kartáček

Navzdory tomu, jak moc to působí děsivě, není třeba se bát. Odstraňte část se žiletkou a použijte zadní stranu, která vibruje. (Strojek z hygienických důvodů zabalte do kondomu.) Stejné vibrační schopnosti poskytují i zubní kartáčky, respektive jejich neštětinové konce. Vibrační rukojeť položte na klitoris a užijte si to….

Maska na spaní

Možná vám jedna z těchto masek leží v nočním stolku. Obvykle se používá na blokování světla, když se snažíte usnout, ale když ji uplatníte při sexu, ihned na ni začnete pohlížet jiným způsobem. Sobě nebo milenci zakryjte zrak, činnosti ostatních smyslů, třeba hmatu, se znásobí.

Kolíčky na prádlo

Příznivci tvrdších BDSM praktik je používají roky! Kolíčky na prádlo umí stisknout bradavku i stydké pysky, takže pokud je hra s bolestí něco, co máte rádi, zavítejte do prádelny, kolíčky použijte pro své osobní potěšení a navíc si sedněte na ždímající pračku. Vibrace vaši rozkoš znásobí.

Vařečka

I spanking je sexy. A k němu se hodí vařečka nebo silikonová špachtle. (Tu ovšem směle nahradí i kartáč na vlasy.) Ještě, než ji použijete, promluvte si se svým partnerem o bezpečném slově, které aktivitu, která by přesáhla vaše pohodlí a limity, ukončí.

Potraviny

Pro penetraci lze použít téměř cokoli, co připomíná penis: okurku, mrkev, cuketu či lilek. Opět však platí, že vybrané druhy nejdříve zabalte do kondomu. Můžete také zkusit válet po klitorisu středně velké kulaté ovoce, jako je švestka či klementinka. Jen se vyhněte feferonkám. Jakýkoli únik kapsaicinu by mohl způsobit silnou bolest v těchto supercitlivých oblastech.

Perlový náhrdelník

Ne, není to jen módní doplněk. Vezměte šňůru perel, srolujte je do klubíčka a umístěte mezi pysky a klitoris. Poté náhrdelníkem krouživými pohyby jezděte kolem dokola. Každý lehký pohyb perly proti této vnímavé oblasti vytváří obrovské množství stimulace. 

Lžíce

Najděte polévkovou lžíci a položte zaoblenou spodní část na klitoris, poté se lžící začnete hýbat. Na lžičce je hezké, že nemá žádné ostré hrany a je super hladká k pokožce. Po použití ji jen omyjte a přemístěte do zásuvky u postele, jakmile skončíte.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat