Sexuální kostlivci ve skříni mužů

Mají silnější libido (aspoň většinou), při námluvách bývají aktivnější a průbojnější a co se týče milování, nepotřebují tolik času na přípravu jako ženy. To ovšem neznamená, že muži nemají své kostlivce ve skříni, ba naopak. V některých věcech jsou nesmírně křehcí!

Samci se rádi zabývají sexem a mluví o něm, když na to přijde, ovšem právě pohlavní styk jim zároveň přidělává vrásky. Dotýká se totiž jejich mužnosti jako takové. Ve skutečnosti existuje několik věcí, o kterých muži neustále přemýšlejí a které je děsí. A tyhle čtyři k nim jednoznačně patří.

Nespokojená a neuspokojená milenka

Jeden z největších strachů, který pronásleduje většinu mužů, je ten, že nebudou schopni uspokojit svou ženu a dohnat ji až k euforickému orgasmu. Když jim milenka po sexu řekne, že zážitek s nimi „nebyl nic moc“, jejich ego nesmírně trpí. Suma sumárum, když necháte ženu nespokojenou (a neuspokojenou), pánské sebevědomí a sebeúcta klesá.

Předčasná ejakulace

Za předčasnou ejakulaci se považuje stav, kdy muž vyvrcholí mnohem dříve, než by sám chtěl. V kontrastu s pornofilmy, v nichž herci podávají skvělé výkony, je to trochu problém. Snímky pro dospělé jsou zkreslené a mohou v mužích vyvolávat úzkost. Když se pak v posteli reálně něco nepodaří, cítí se zklamaně a potupně.

Fyzické vlastnosti

Nejen ženy mají obavy z toho, jak vypadají. Nadváha nebo příliš hubená postava, malý či zakřivený penis je běžnou příčinou sexuálního strachu. Takové nedokonalé tělo může jedince přimět k domněnce, že není schopen podávat dostatečně dobrou postelovou show. A taky strach z odmítnutí partnerkou dělá svoje!

Pocit abnormality

Mnoho mužů chce vědět, zda se svým sexuálním chováním podobají jiným mužům a zda cokoli, co sexuálně dělají, je „normální“. Hranice přitom každý má někde jinde. Zatímco pro jednoho je sexy anální sex, ten druhý o něm nechce ani slyšet. Vždy však záleží spíš na tom, zda dané sexuální chování nikomu neubližuje. Pokud si oba partneři užívají stejně, je to správné, není třeba se v tom podrobněji pitvat. Sexualita není jenom jedna, bývá nesmírně variabilní, takže klid!

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat