Top sexuální tipy pro změnu vaší sexuální rutiny

Co všechno se dá udělat proto, aby to v ložnici jiskřilo jako kdysi? O vzrušení a čerstvý vítr se postarají prověřené a účinné tipy, které zná každý intimně spokojený jedinec i pár. Proč je důležitá čistota v domě?

Ne, sexuální spokojenost nepadá z nebe a ani vám ji nikdo jen tak nedaruje. Sami se musíte zasloužit o to, aby vám to v posteli klapalo. Víte, jak dát věci do pohybu? Tyhle nesmírně jednoduché tipy pomáhají!

Hrajte si – o samotě

Nečekejte, že váš partner bude čtenář myšlenek. Experimentování se sebeuspokojením je klíčem k poznání sebe sama. Proto mějte ryze svoje osobní chvilky, udělejte si pohodlí a prozkoumávejte, jak vaše tělo reaguje na různé druhy stimulace. Informace, které získáte, pak použijete při milování s partnerem.

Identifikujte rušivé vlivy

Mnoho lidí si neuvědomuje, že jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete pro svůj sexuální život udělat, je zbavit se rušivých vlivů, které odvádějí pozornost od toho podstatného – sexu. Vadí-li vám nepořádek v domě, ukliďte ho, nebo tento úkol zadejte někomu z rodiny. Pakliže se nemůžete uvolnit, pokud jsou děti doma, zařiďte, aby je pohlídala babička nebo někdo jiný. Provedení těchto malých změn vás uklidní a zároveň nakopne k milostné akci.

Cvičte

Cvičení uvolňuje endorfiny a také vám pomůže sladit se se svým tělem. Zejména během procesu stárnutí a (nejen) po menopauze podle vědců fyzická aktivita zvyšuje touhu (1).

Udržujte silnou emocionální intimitu

Emocionální klima vašeho vztahu může mít obrovský dopad na sexuální život. Uzavřete všechny hádky, s partnerem vyjednejte mír a nevytahujte již dávno dořešené záležitosti.

Probuďte zvědavost

Je všeobecně známé, že lidé, kteří jsou zvědaví a otevření novým zkušenostem, mají tendenci hlásit vyšší úroveň sexuálního uspokojení. Z tohoto důvodu jděte naproti novým nápadům, zeptejte se partnera, co chce již dlouho vyzkoušet, objednejte zajímavou, chlípnou literaturu a nechte se inspirovat tipy sexuálních terapeutů.

Všímejte si světa jako takového

Osoby, které jsou denně v kontaktu se svými smysly a praktikují uvědomělý život, také uvádějí vyšší úroveň sexuálního uspokojení a sebeúcty. Nejedná se přitom o nic časově náročného. Stačí cítit sluneční paprsky na tváři, věnovat pozornost tomu, jak chutná jídlo, prožívat radost, smích… Berte to tak, že naladěné a aktivní smysly jsou nezbytnou součástí intimity.

Fantazírujte

Fantazie jsou dalším nástrojem, které můžete použít k tomu, aby byl váš sexuální život vzrušující. Není nic špatného na tom, nechat svou mysl bloudit a užívat si všech nekonečných možností, jež nabízí. Není to nevěra, ale stimul!

Zdroje: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4939225, názor autora - zbytek článku







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat